POLITICA DE CONFIDENTIALITATE



Link-uri Utile : 

-  Politica noastra de cookie-uri. Acceseaza

-  Politica noastra de Termeni si conditii. Acceseaza 

NOUTATI PRIVIND POLITICA NOASTRA DE CONFIDENTIALITATE INCEPAND CU DATA DE 25 MAI 2018

 Politică de Confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

 Considerăm asigurarea dreptului la protecția datelor cu caracter personal ca un angajament fundamental al nostru, prin urmare vom dedica toate resursele și eforturile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastră în deplină concordanță cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protecția datelor” sau “GDPR”), precum și cu orice altă legislație aplicabilă pe teritoriul Romaniei.

Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica periodic această Politică de Confidențialitate, pentru a reflecta orice modificări ale modului în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal sau orice modificări ale cerințelor legale. În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe website-ul nostru versiunea modificată a Politicii de Confidențialitate, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestei Politici de Confidentialitate.

 Ce categorii de date cu caracter personal prelucrăm

 În general, colectăm datele dvs. cu caracter personal direct de la dumneavoastră, astfel încât aveți controlul asupra tipului de informație pe care ne-o oferiți. Cu titlul de exemplu, primim informații de la dvs. astfel,fara a ne limita la acestea:

-Când vă creați un cont , ne transmiteți: adresa de e-mail, numele și prenumele,

număr telefon mobil, număr telefon fix, data nașterii, adrese de livrare, adresa alternativa de e-mail, datele cardului bancar etc..

-Când plasați o comandă, ne furnizați informații precum: produsul dorit, numele si prenumele, adresa de livrare, detalii de facturare, metoda de plată, număr de telefon, datele cardului bancar etc.

-Cand solicitati un pret prin intermediul Formularului de contact.

Care sunt scopurile și temeiurile prelucrării

 Vom utiliza datele dvs. cu caracter personal în următoarele scopuri:

 1.Pentru prestarea serviciilor noastre în beneficiul dvs.

 Acest scop general poate include, după caz, următoarele:

a) Crearea și administrarea contului

b) Prelucrarea comenzilor, inclusiv preluarea, validarea, expedierea și facturarea acestora;

c) Solutionarea anulărilor sau a problemelor de orice natură referitoare la o comandă, la bunurile achiziționate;

d) Returnarea produselor conform prevederilor legale;

e) Rambursarea contravalorii  produselor conform prevederilor legale;

f) Asigurarea serviciilor de suport, inclusiv oferirea de răspunsuri la întrebările dvs cu privire la comenzile dvs .

Prelucrarea datelor dvs. pentru aceste scopuri este în cele mai multe cazuri necesară pentru încheierea și executarea unui contract între noi și dvs. De asemenea, anumite prelucrări sunt impuse de legislația aplicabilă, inclusiv legislația fiscală și contabilă.

 2.Pentru îmbunătățirea serviciilor noastre

 Ne dorim în permanență să vă oferim cea mai bună experiență de cumpărare online. Pentru aceasta, putem colecta și utiliza anumite informații în legătură cu comportamentul dvs. de Cumpărăror, vă putem invita să completați chestionare de satisfacție subsecvent finalizării unei comenzi sau putem desfășura, direct sau cu ajutorul unor parteneri, studii și cercetări de piață.

Ne întemeiem aceste activități pe interesul nostru legitim de a desfășura activități comerciale, având întotdeauna grijă ca drepturile și libertățile dvs. fundamentale să nu fie afectate.

 3.Pentru marketing

 Vrem să vă ținem la curent cu privire la cele mai bune oferte pentru produsele/serviciile care vă interesează. În acest sens, vă putem trimite orice tip de mesaj (cum ar fi: e-mail/SMS/telefonic/mobile push/webpush/etc.)  continand informatii generale si tematice, informatii cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ati achizitionat, informatii cu privire la oferte sau promotii, informatii referitoare la produse adaugate in sectiunea “Cont/Cosul meu” sau sectiunea  “Cont/Favorite” sau ati aratat interes sa le achizitionati, precum si alte comunicari comerciale cum ar fi cercetari de piata si sondaje de opinie, și putem afișa recomandări personalizate pe site-ul web.

În cele mai multe cazuri, ne întemeiem comunicările de marketing pe consimțământul dvs. prealabil.

Vă puteți răzgândi și retrage consimțământul în orice moment, prin:

– Accesarea link-ului de Dezabonare afișat în cadrul mesajelor pe care le primiți de la noi; sau prin

– Contactarea noastra folosind detaliile de contact .

În anumite situații, ne putem baza activitățile de marketing pe interesul nostru legitim de a ne promova și dezvolta activitatea comercială. În orice situație în care folosim informații cu privire la dvs. pentru un interes legitim al nostru, avem grijă și luăm toate măsurile necesare pentru ca  drepturile și libertățile dvs. fundamentale să nu fie afectate. Cu toate acestea, ne puteți solicita oricând, prin mijloacele descrise mai sus, să oprim prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal în scop de marketing, urmând să dăm curs cererii dvs.

 4.Pentru apărarea intereselor noastre legitime

 Pot exista situații în care vom folosi sau transmite informații pentru a ne proteja drepturile și activitatea comercială. Acestea pot include:

– Măsuri de protecție a site-ului web și a utilizatorilor platformei față de atacuri cibernetice:

– Măsuri de prevenire și detectare a tentativelor de fraudare, inclusiv transmiterea unor informații către autoritățile publice competente;

– Măsuri de gestionare a diverselor altor riscuri,etc

 Cât timp păstrăm datele dvs. cu caracter personal

 Ca regulă generală, vom stoca datele dvs. cu caracter personal cât timp aveți un cont în sit-ul web.. Puteți să ne solicitați oricând ștergerea anumitor informații sau închiderea contului și vom da curs acestor solicitări, sub rezerva păstrării anumitor informații inclusiv ulterior închiderii contului, în situațiile în care legislația aplicabilă sau interesele noastre legitime o impun.

 Cui transmitem datele dvs. cu caracter personal

 După caz, putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal ale dvs. următoarelor categorii de destinatari:

– societăților din cadrul grupului nostru

– furnizorilor de servicii de curierat;

– furnizorilor de servicii de plată/bancare;

– furnizorilor de servicii de marketing / telemarketing;

– furnizorilor de servicii de cercetare de piață;

– furnizorilor de servicii IT;

– altor societăți cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piață a bunurilor si serviciilor noastre.

-in cazul în care ne revine o obligație legală sau dacă este necesar pentru a ne apăra un interes legitim, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autorități publice.

 Ce drepturi aveți

Regulamentul general privind protecția datelor vă recunoaște o serie drepturi în legătură cu datele dvs. cu caracter personal. Puteți solicita accesul la datele dvs., corectarea oricăror greșeli din fișierele noastre și/sau vă puteți opune la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. De asemenea, vă puteți exercita dreptul de a vă plânge autorității de supraveghere competente sau de a vă adresa justiției. După caz, puteți beneficia și de dreptul de a solicita ștergerea datelor dvs. cu caracter personal, dreptul la restricționarea prelucrării datelor dvs. și dreptul la portabilitatea datelor.

 Puteți să ne cereți:

-să confirmăm dacă vă prelucrăm datele cu caracter personal;

-să vă punem la dispoziție o copie a acestor date;

-să vă oferim alte informații despre datele dvs. cu caracter personal, cum ar fi datele pe care le avem, la ce le folosim, cui i le divulgăm, dacă le transferăm în străinătate și cum le protejăm, cât timp le păstrăm, ce drepturi aveți, cum puteți face o plângere, de unde am obținut datele dvs., în măsura în care informațiile nu v-au fost deja furnizate prin această informare.

 Rectificarea

 Ne puteți cere să rectificăm sau să completăm datele dvs cu caracter personal inexacte sau incomplete.

Este posibil să încercăm să verificăm exactitatea datelor înainte de rectificarea acestora.

Stergerea datelor

 Aveti dreptul de a fi uitat,in sensul adresarii unei solicitari pentru stergerea datelor personale din evidentele noastre. Ne puteți cere oricand să vă ștergem datele cu caracter personal,de exemplu cand datele personale nu mai sunt necesare in raport cu scopurile mentionate.

Nu avem obligația de a ne conforma solicitării dvs. de ștergere a datelor dvs. cu caracter personal în cazul în care prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal este necesară:

-pentru respectarea unei obligații legale; sau

-pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță.

 Restrictionarea prelucrarii datelor

 Ne puteți cere să restricționăm prelucrarea datelor cu caracter personal,de exemplu in situatia in care acuratețea lor este contestată,pentru a ne permite să verificăm acuratețea acestora.

 Portabilitatea datelor

 -ne puteti cere  transferul datelor dumneavoastra personale catre un alt operator de date personale desemnat de Dumneavoastra;

 Opozitia

 Vă puteți opune în orice moment, din motive legate de situația particulară în care vă aflați, prelucrării datelor dvs. cu caracter personal în temeiul interesului nostru legitim, în cazul în care considerați că drepturile și libertățile dvs. fundamentale prevalează față de acest interes.

De asemenea, vă puteți opune oricând prelucrării datelor dvs. în scop de marketing direct (inclusiv crearea de profiluri), fără a invoca vreun motiv, caz în care vom înceta în cel mai scurt timp posibil această prelucrare.

 Notificari

 Dreptul de a fi notificat in caz de incalcari privind securitatea datelor, de catre operator.

 Plangeri

 Aveți dreptul să depuneți o plângere la autoritatea de supraveghere cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. În România, datele de contact ale autorității de supraveghere pentru protecția datelor sunt următoarele:

Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal

B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, Romania

Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212;

E-mail:anspdcp@dataprotection.ro

 Fără a vă afecta dreptul dvs de a contacta în orice moment autoritatea de supraveghere, vă rugăm să ne contactați în prealabil, și vă promitem că vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problemă pe cale amiabilă.

 Reamintim faptul ca ne puteti contacta in orice moment prin transmiterea solicitarii dvs prin oricare dintre urmatoarele modalitati:

– prin e-mail la adresa: office@lotexco.ro

– prin poștă sau curier la adresa: Brasov, str Timis Triaj, nr 6, corpul A, etajul 1, cod postal 500240

VERSIUNEA VECHE
   Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date,modificata si completata, societatea noastra are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.
   Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor / clientilor (cumparatorilor) privind situatia contului lor de pe sit-ul  www.jaluzeleonline.ro, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, activitati comerciale de promovare a produselor si serviciilor.
   Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de Cont si/sau de Comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a SC LOTEXCO IMPEX SRL si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate de catre SC LOTEXCO IMPEX SRL, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea unor activitati cum ar fi (dar fara a se limita la) : activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.
   Utilizatorul raspunde de veridicitatea datelor introduse pe site-ul www.jaluzeleonline.ro, in timpul creerii contului si pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale. SC LOTEXCO IMPEX SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.
   Prin utilizarea site-ului nostru declarati ca sunteti de acord cu practicile descrise in prezenta Politica de Confidentialitate.
   Prin citirea prezentei declarati ca ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor  garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.
   Pe baza unei cereri scrise,expediate pe adresa SC LOTEXCO IMPEX SRL,str Timis Triaj, nr 6, Brasov,500240,Romania, va puteti exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:
- o data pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate;
- sa interveniti asupra datelor transmise;
- sa va opuneti prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia  particulara
- sa solicitati stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege.
SC LOTEXCO IMPEX SRL prin sit-ul www.jaluzeleonline.ro  poate notifica utilizatorii/clientii privind ofertele curente prin intermediul unui newsletter si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.
SC LOTEXCO IMPEX SRL (www.jaluzeleonline.ro) nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe www.jaluzeleonline.ro  poate opta pentru stergerea acesteia din baza de date. Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre.