POLITICA DE CONFIDENTIALITATE


   Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date,

modificata si completata, societatea noastra are obligatia de a administra in

conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.
   Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor / clientilor

(cumparatorilor) privind situatia contului lor de pe sit-ul  www.jaluzeleonline.ro, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor,

activitati comerciale de promovare a produselor si serviciilor.

   Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de Cont si/sau de Comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in

baza de date a SC LOTEXCO IMPEX SRL si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate de catre SC LOTEXCO IMPEX SRL, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea unor activitati cum ar fi (dar fara a se limita la) : activitati comerciale, de promovare a

produselor si serviciilor, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si

comportamentul consumatorului.

   Utilizatorul raspunde de veridicitatea datelor introduse pe site-ul www.jaluzeleonline.ro, in timpul creerii contului si pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale. SC LOTEXCO IMPEX SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.
   Prin utilizarea site-ului nostru declarati ca sunteti de acord cu practicile descrise in prezenta Politica de Confidentialitate.
   Prin citirea prezentei declarati ca ati luat la cunostinta faptul ca va sunt

garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi

supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor  garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.

   Pe baza unei cereri scrise,expediate pe adresa SC LOTEXCO IMPEX SRL,str Timis Triaj, nr 6, Brasov,500240,Romania, va puteti exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:
- o data pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu

prelucrate;
- sa interveniti asupra datelor transmise;
- sa va opuneti prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia  particulara
- sa solicitati stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege.

SC LOTEXCO IMPEX SRL prin sit-ul
www.jaluzeleonline.ro  poate notifica

utilizatorii/clientii privind ofertele curente prin intermediul unui newsletter si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

   SC LOTEXCO IMPEX SRL (
www.jaluzeleonline.ro) nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe www.jaluzeleonline.ro  poate opta pentru stergerea acesteia din baza de date.
   Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.

   De asemenea, SC LOTEXCO IMPEX SRL poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in

temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care

garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor

informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza:

furnizori de servicii Curierat, servicii de plata / bancare, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor noastre. 

   Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre

Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.