Daca veti opta la achizitionare pentru aceste jaluzele ondulate veti avea ocazia de a va bucura in perioada urmatoare de o investitie excelenta. Spunem acest lucru deoarece aceste jaluzele pot oferi avantaje si beneficii multiple, iar intretinerea lor este una facila in comparatie cu perdelele clasice ce trebuie spalate la un anumit interval de timp.

Avem o multitudine de jaluzele ondulate.Efectele vizuale obtinute sunt deosebite.Interiorul unui balcon cu termopane se va schimba total daca vei alege jaluzelele verticale ondulate.

Aceste jaluzele ondulate sunt ideale in cazul in care veti dori sa le asortati cu celelalte elemente de decor din locuinta dumneavoastra, pentru a va asigura de faptul ca totul arata impecabil. Pe de alta parte, puteti utiliza aceste jaluzele ondulate si in cazul in care veti dori sa le montati in cadrul imobilelor in care va desfasurati activitatea profesionala. Cu siguranta veti fi pe deplin multumiti de calitatea acestor produse, deoarece materialele din care sunt create sunt recunoscute in acest sens. Avand in vedere aceste detalii, veti fi siguri de faptul ca alegerea facuta in ceea ce priveste achizitionarea a fost cea mai potrivita.

Este indicat sa optati pentru achizitionarea acestor jaluzele ondulate iar pentru a face acest lucru este necesar sa utilizati calculatorul de preturi, apoi sa puneti produsul in cosul de cumparaturi, pentru ca mai apoi sa finalizati comanda. Oferim si servicii de montaj daca sunteti din Brasov sau din Bucuresti.

Mai jos puteti alege materialul si afla pretul.

Preturile includ materialul textil si sistemul complet,gata pentru montaj.

Preturile includ TVA.


STOC EPUIZAT

Jaluzele ondulate - A2201-298 , roz

Jaluzele ondulate - A2221-003 , galben

STOC EPUIZAT

Jaluzele ondulate - A2221-305 , turcoaz

STOC EPUIZAT

Jaluzele ondulate - A2312-002 , indigo

STOC EPUIZAT

Jaluzele ondulate - A2328-003 , portocaliu

STOC EPUIZAT

Jaluzele ondulate - A2328-008 , albastru

STOC EPUIZAT

Jaluzele ondulate - A2328-049 , crem

Jaluzele ondulate - B2220-006 , caramiziu, spate sidefat

Jaluzele ondulate - B2220-219 , verde, spate sidefat

STOC EPUIZAT

Jaluzele ondulate - B2227-232 , gri

Jaluzele ondulate - B2266-306 , bej

Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)
Jaluzele, verticale, termopan