Jaluzele orizontale lemn 25 mm, 2510 Jaluzele orizontale lemn 25 mm Sale

Jaluzele orizontale lemn 25 mm, 2510

Pentru a afla pretul cu acest material,introduceti dimensiunile :

Pret:  
+

INFO UTILE:

- Chiar daca nu sunteti siguri pe dimensiunile masurate sau pe materialele alese pentru jaluzele,rolete,rulouri sau panouri japoneze,nu este nici o problema.Noi nu executam comanda inainte de a discuta cu Dvs.pe e-mail sau telefonic.
- Calculul de pret de mai sus poate fi facut cu dimensiuni aproximative doar pentru evaluarea ofertei noastre,dupa care,daca va convine,puteti solicita oricand masuratori si vizionarea catalogului la domiciliul Dvs.
- Deasemenea,pentru orice neclaritati sau pentru calculul ofertei,ne puteti contacta oricand pe e-mail,pe chat online sau telefonic,in timpul orelor de program.

Aceste jaluzele orizontale sunt foarte practice si se monteaza foarte usor in cadrul ferestrelor. Compania noastra este specializata in ceea ce priveste realizarea acestor produse pentru protectia solara, ceea ce inseamna ca la noi veti gasi mereu exact ceea ce va intereseaza. Pe de alta parte, aceste sisteme se pot adapta oricarei locuinte, ceea ce inseamna ca se pot realiza pe comanda. Noi oferim produse personalizate in functie de necesitatile si dimensiunile necesare. Aceste jaluzele orizontale sunt de asemenea foarte usor de curatat, iar incaperile mici in cadrul carora vor fi montate vor crea impresia unui spatiu mai mare. Totodata, prin montarea unor sisteme de acest tip, veti avea ocazia de a obtine o atmosfera placuta la interior, fiind de asemenea recomandate birourilor.

In alta ordine de idei despre aceste jaluzele orizontale putem spune ca reprezinta o modalitate optima de decorare a casei dumneavoastra. Cu siguranta veti fi pe deplin incantati de tot ceea ce veti obtine odata cu montarea acestor produse. De asemenea, compania noastra ofera solutii optime de montaj, indiferent de localitatea dumneavoastra. Nu este deloc dificil sa va asigurati de faptul ca veti lua cele mai potrivite decizii in ceea ce priveste achizitionarea solutiilor de umbrire. In cazul in care ne veti contacta, atunci, impreuna vom gasi cele mai potrivite solutii pentru confort si intimitate. 

Specificatii
Culoare crem
Opacitate opac