Jaluzele orizontale lemn 25 mm, 2511 Jaluzele orizontale lemn 25 mm Sale

Jaluzele orizontale lemn 25 mm, 2511

Pentru a afla pretul cu acest material,introduceti dimensiunile :

Pret:  
+

INFO UTILE:

- Chiar daca nu sunteti siguri pe dimensiunile masurate sau pe materialele alese pentru jaluzele,rolete,rulouri sau panouri japoneze,nu este nici o problema.Noi nu executam comanda inainte de a discuta cu Dvs.pe e-mail sau telefonic.
- Calculul de pret de mai sus poate fi facut cu dimensiuni aproximative doar pentru evaluarea ofertei noastre,dupa care,daca va convine,puteti solicita oricand masuratori si vizionarea catalogului la domiciliul Dvs.
- Deasemenea,pentru orice neclaritati sau pentru calculul ofertei,ne puteti contacta oricand pe e-mail,pe chat online sau telefonic,in timpul orelor de program.

Sunteti in cautarea celei mai bune metode pentru echiparea ferestrelor? Noi va oferim cea mai buna solutie...

In cazul in care veti opta in momentul achizitionarii pentru aceste jaluzele orizontale veti avea posibilitatea de a imbunatati semnificativ aspectul interior al camerelor. In aceste conditii, investitia in aceste sisteme de protectie solara si de obtinere a intimitatii se justifica pe deplin. Interiorul casei, este locul in care ne petrecem cea mai mare parte a timpului, ceea ce inseamna ca este indicat sa ne asiguram de faptul ca vom avea la dispozitie tot confortul dorit. Nu este deloc dificil sa facem acest lucru mai ales in cazul in care vom opta pentru achizitionarea acestor jaluzele orizontale. Accesoriile unui spatiu interior sunt foarte importante, mai ales in cazul in care veti dori sa prin utilizarea acestora sa imbunatatiti semnificativ confortul si practicabilitatea.

Cu siguranta veti aprecia pe deplin tot ceea ce va pun la dispozitie aceste jaluzele orizontale deoarece sunt recunoscute pentru beneficiile pe care le ofera. Acesta este de fapt si principalul motiv pentru care produsele de acest tip sunt foarte apreciate in acest domeniu si achizitionate de multe persoane. Astfel, aveti acum la indemana cea mai potrivita modalitate de echipare a ferestrelor si veti aprecia cu siguranta tot ce ofera aceste produse. 

Specificatii
Culoare bej
Opacitate opac