Jaluzele orizontale lemn 25 mm, 2512 Jaluzele orizontale lemn 25 mm Sale

Jaluzele orizontale lemn 25 mm, 2512

Pentru a afla pretul cu acest material,introduceti dimensiunile :

Pret:  
+

INFO UTILE:

- Chiar daca nu sunteti siguri pe dimensiunile masurate sau pe materialele alese pentru jaluzele,rolete,rulouri sau panouri japoneze,nu este nici o problema.Noi nu executam comanda inainte de a discuta cu Dvs.pe e-mail sau telefonic.
- Calculul de pret de mai sus poate fi facut cu dimensiuni aproximative doar pentru evaluarea ofertei noastre,dupa care,daca va convine,puteti solicita oricand masuratori si vizionarea catalogului la domiciliul Dvs.
- Deasemenea,pentru orice neclaritati sau pentru calculul ofertei,ne puteti contacta oricand pe e-mail,pe chat online sau telefonic,in timpul orelor de program.

Va intrebati de ce ar trebui sa optati pentru aceste jaluzele orizontale? Raspunsul este foarte simplu!

Produsele de acest tip sunt recunoscute pentru calitatea lor, dar si pentru elementul practic pus la dispozitia clientilor. In aceste conditii, este indicat sa luati si dumneavoastra in calcul aceasta modalitate de achizitionare in cazul in care veti dori sa va bucurati de un interior confortabil si sa scapati de privirile indiscrete ale persoanelor de la exterior. Aceste jaluzele orizontale vor functiona ca o bariera intre interior si lumea exterioara, ceea ce inseamna ca veti avea la dispozitie tot confortul dorit. Gama produselor de acest tip este una foarte variata, si puteti lua in calcul si varianta de a face comanda pentru aceste produse in functie de dimensiunile dorite. Compania noastra va poate oferi solutia optima si avantajoasa pentru echiparea ferestrelor, in functie de necesitatile pe care le aveti.

Totul este foarte simplu in momentul in care veti dori sa echipati corespunzator ferestrele locuintei dumneavoastra. Tot ceea ce trebuie sa faceti in acest sens, este sa luati in calcul posibilitatea de a achizitiona aceste jaluzele orizontale. Cu siguranta veti aprecia tot ceea ce veti primi odata cu achizitionarea acestor produse, iar aspectul estetic al spatiilor interioare nu va mai lasa niciodata de dorit. 

Specificatii
Culoare bej
Opacitate opac