Jaluzele orizontale lemn 25 mm, 2513 Jaluzele orizontale lemn 25 mm Sale

Jaluzele orizontale lemn 25 mm, 2513

Pentru a afla pretul cu acest material,introduceti dimensiunile :

Pret:  
+

INFO UTILE:

- Chiar daca nu sunteti siguri pe dimensiunile masurate sau pe materialele alese pentru jaluzele,rolete,rulouri sau panouri japoneze,nu este nici o problema.Noi nu executam comanda inainte de a discuta cu Dvs.pe e-mail sau telefonic.
- Calculul de pret de mai sus poate fi facut cu dimensiuni aproximative doar pentru evaluarea ofertei noastre,dupa care,daca va convine,puteti solicita oricand masuratori si vizionarea catalogului la domiciliul Dvs.
- Deasemenea,pentru orice neclaritati sau pentru calculul ofertei,ne puteti contacta oricand pe e-mail,pe chat online sau telefonic,in timpul orelor de program.

Prin utilizarea acestor jaluzele orizontale veti avea posibilitatea de a gasi solutia optima in ceea ce priveste stoparea razelor de soare. In aceste conditii, caldura excesiva nu va mai reprezenta o problema pentru dumneavoastra, deoarece prin utilizarea acestor produse veti stopa razele soarelui in calea lor spre interior. De asemenea, aceste jaluzele orizontale reprezinta solutia optima si in cazul in care veti dori sa scapati de ochii curiosi ai vecinilor. Instalarea acestor sisteme este una foarte simpla, ceea ce inseamna ca nu veti intampina dificultati in acest sens. Totodata, compania noastra ofera si servicii de montaj indiferent de localitatea dumneavoastra. Produsele pe care le punem la dispozitia clientilor sunt recunoscute pentru calitatea lor. Pretul de achizitie este unul foarte avantajos si veti observa cu siguranta acest lucru in momentul achizitiei.

Odata ce veti lua in calcul achizitionarea si utilizarea acestor jaluzele orizontale veti gasi cel mai potrivit raspuns pentru a stopa caldura excesiva si privirile indiscrete de la exterior. Totul este foarte simplu in ceea ce priveste achizitionarea si veti gasi exact ceea ce va intereseaza. Insa, este foarte important sa va asigurati de faptul ca veti colabora cu cea mai potrivita companie, deoarece numai in aceste conditii veti primi produse si servicii de calitate. Compania noastra va poate oferi exact ceea ce aveti nevoie pentru echiparea corecta a ferestrelor.

Specificatii
Culoare caramiziu
Opacitate opac