Jaluzele orizontale lemn 25 mm, 2514 Jaluzele orizontale lemn 25 mm Sale

Jaluzele orizontale lemn 25 mm, 2514

Pentru a afla pretul cu acest material,introduceti dimensiunile :

Pret:  
+

INFO UTILE:

- Chiar daca nu sunteti siguri pe dimensiunile masurate sau pe materialele alese pentru jaluzele,rolete,rulouri sau panouri japoneze,nu este nici o problema.Noi nu executam comanda inainte de a discuta cu Dvs.pe e-mail sau telefonic.
- Calculul de pret de mai sus poate fi facut cu dimensiuni aproximative doar pentru evaluarea ofertei noastre,dupa care,daca va convine,puteti solicita oricand masuratori si vizionarea catalogului la domiciliul Dvs.
- Deasemenea,pentru orice neclaritati sau pentru calculul ofertei,ne puteti contacta oricand pe e-mail,pe chat online sau telefonic,in timpul orelor de program.

In primul rand, atunci cand sunteti in cautarea unor jaluzele orizontale este indicat sa va asigurati de faptul ca veti colabora cu o companie ce ofera calitate. In cazul in care veti face acest lucru, atunci va veti asigura de faptul ca produsele si serviciile pe care le veti primi, nu vor lasa niciodata de dorit in ceea ce priveste calitatea lor. Piata produselor de acest tip este una foarte variata si diversificata, ceea ce inseamna ca veti gasi cu siguranta exact ceea ce va intereseaza. Insa, este indicat sa colaborati cu o companie specializata in acest domeniu pentru a va asigura de faptul ca veti primi cele mai bune solutii pentru echiparea ferestrelor dumneavoastra. Compania pe care o reprezentam realizeaza pe comanda aceste produse, si veti avea ocazia de a primi exact ceea ce va doriti. In plus, preturile de achizitionare pentru un set de jaluzele orizontale sunt foarte avantajoase si veti observa cu siguranta acest lucru.

Este indicat sa profitati de ofertele pentru achizitionarea acestor jaluzele orizontale iar pentru a face acest lucru, este necesar sa luati legatura cu compania pe care o reprezentam. Multe persoane si companii au facut deja acest lucru, iar in prezent sunt pe deplin multumite de tot ceea ce le-am oferit. 

Specificatii
Culoare maro
Opacitate opac