Jaluzele orizontale lemn 25 mm, 2515 Jaluzele orizontale lemn 25 mm Sale

Jaluzele orizontale lemn 25 mm, 2515

Pentru a afla pretul cu acest material,introduceti dimensiunile :

Pret:  
+

INFO UTILE:

- Chiar daca nu sunteti siguri pe dimensiunile masurate sau pe materialele alese pentru jaluzele,rolete,rulouri sau panouri japoneze,nu este nici o problema.Noi nu executam comanda inainte de a discuta cu Dvs.pe e-mail sau telefonic.
- Calculul de pret de mai sus poate fi facut cu dimensiuni aproximative doar pentru evaluarea ofertei noastre,dupa care,daca va convine,puteti solicita oricand masuratori si vizionarea catalogului la domiciliul Dvs.
- Deasemenea,pentru orice neclaritati sau pentru calculul ofertei,ne puteti contacta oricand pe e-mail,pe chat online sau telefonic,in timpul orelor de program.

Aceste jaluzele orizontale sunt ideale pentru orice camera a casei dumneavoastra. Prin utilizarea lor, veti avea posibilitatea de a stopa razele de soare in drumul lor catre interiroul locuintei, iar privirile indiscretele ale vecinilor nu vor mai reprezenta niciodata o problema pentru dumneavoastra. Acestea sunt de fapt motivele principale pentru care foarte multe persoane iau in calcul posibilitatea de a intra in posesia acestor produse de calitate. Materialele din care sunt fabricate aceste produse nu vor lasa niciodata de dorit in ceea ce priveste calitatea si rezistenta lor. In cazul in care veti opta pentru achizitionarea unui set de jaluzele orizontale veti avea ocazia de a va bucura pentru o perioada indelungata de utilizarea lor, deoarece nu vor lasa niciodata de dorit in ceea ce priveste durabilitatea.

In cazul in care veti opta pentru achizitionarea acestor jaluzele orizontale, atunci veti avea posibilitatea de a crea incaperi mult mai atragatoare din punct de vedere estetic. De asemenea, ambianta din interior, va fi mereu una mai placuta si mai calduroasa. Prin utilizarea acestor sisteme, veti avea ocazia de a crea in interiorul locuinte tot confortul de care aveti nevoie, pentru a petrece mereu momente minunate. Astfel, trebuie sa luati in calcul aceasta modalitate de achizitie pentru a va bucura de toate aceste avantaje. 

Specificatii
Culoare maro
Opacitate opac