Jaluzele orizontale lemn 25 mm, 2516 Jaluzele orizontale lemn 25 mm Sale

Jaluzele orizontale lemn 25 mm, 2516

Pentru a afla pretul cu acest material,introduceti dimensiunile :

Pret:  
+

INFO UTILE:

- Chiar daca nu sunteti siguri pe dimensiunile masurate sau pe materialele alese pentru jaluzele,rolete,rulouri sau panouri japoneze,nu este nici o problema.Noi nu executam comanda inainte de a discuta cu Dvs.pe e-mail sau telefonic.
- Calculul de pret de mai sus poate fi facut cu dimensiuni aproximative doar pentru evaluarea ofertei noastre,dupa care,daca va convine,puteti solicita oricand masuratori si vizionarea catalogului la domiciliul Dvs.
- Deasemenea,pentru orice neclaritati sau pentru calculul ofertei,ne puteti contacta oricand pe e-mail,pe chat online sau telefonic,in timpul orelor de program.

Un set de jaluzele orizontale se potriveste de minune cu orice tip de locuinta si este indicat sa luati in calcul modalitatile prin care puteti intra in posesia acestor produse. Nu este foarte dificil sa faceti acest lucru, mai ales daca ne gandim la faptul ca se regasesc intr-o gama variata. Totodata, este indicat sa va asigurati de faptul ca veti colabora cu o companie ce va poate oferi mereu produsele si serviciile de calitate de care aveti nevoie. Cu siguranta veti gasi exact ceea ce va intereseaza in cazul in care veti decide sa colaborati cu compania pe care o reprezentam. Pe de alta parte, aceste jaluzele orizontale reprezinta solutia optima prin care veti avea parte de protectia solara mult dorita. Razele soarelui nu vor mai fi la fel de puternice in interiorul locuintei, deoarece veti avea ocazia de a le stopa in cel mai eficient mod.

De asemenea, un set de jaluzele orizontale poate reprezenta solutia optima pentru ferestrele dumneavoastra si in cazul in care sunteti in cautarea unei modalitati pentru a scapa de privirile indiscrete de la exterior. Este indicat sa luati in calcul posibilitatea de a opta pentru aceste produse, deoarece pretul lor este foarte avantajos, iar utilizarea este una foarte simpla. 

Specificatii
Culoare crem
Opacitate opac