Jaluzele orizontale lemn 25 mm, 2519 Jaluzele orizontale lemn 25 mm Sale

Jaluzele orizontale lemn 25 mm, 2519

Pentru a afla pretul cu acest material,introduceti dimensiunile :

Pret:  
+

INFO UTILE:

- Chiar daca nu sunteti siguri pe dimensiunile masurate sau pe materialele alese pentru jaluzele,rolete,rulouri sau panouri japoneze,nu este nici o problema.Noi nu executam comanda inainte de a discuta cu Dvs.pe e-mail sau telefonic.
- Calculul de pret de mai sus poate fi facut cu dimensiuni aproximative doar pentru evaluarea ofertei noastre,dupa care,daca va convine,puteti solicita oricand masuratori si vizionarea catalogului la domiciliul Dvs.
- Deasemenea,pentru orice neclaritati sau pentru calculul ofertei,ne puteti contacta oricand pe e-mail,pe chat online sau telefonic,in timpul orelor de program.

Varietate unor jaluzele orizontale nu va lasa niciodata de dorit, ceea ce inseamna ca in momentul in care veti opta pentru aceste produse, veti gasi exact ceea ce va intereseaza. De asemenea, compania pe care o reprezentam va poate oferi mereu cele mai bune oferte pentru achizitionarea acestor produse. Produsele puse la dispozitie de catre compania noastra, se vor potrivi de minune cu locuinta dumneavoastra. Aceste sisteme reprezinta solutia optima de achizitionare, in cazul in care veti dori sa obtineti protectie solara. De asemenea, intimitatea spatiilor interioare nu va mai lasa niciodata de dorit, iar prin instalarea unor jaluzele orizontale veti avea posibilitatea de a gasi cel mai potrivit raspuns pentru aceste doua chestiuni. Acestea sunt de fapt si motivele principale pentru care multe persoane iau in calcul aceasta modalitate de achizitionare.

Cu siguranta veti aprecia tot ceea ce ofera aceste jaluzele orizontale mai ales daca ne gandim la faptul ca reprezinta cea mai populara modalitate de echipare a ferestrelor. Totodata, aceste produse sunt potrivite atat pentru locuintele personale, cat si pentru spatiile in care lucrati. Tot ceea ce trebuie sa faceti pentru a achizitiona cele mai potrivite produse de acest tip, este sa va informati. Compania noastra va poate oferi cea mai potrivita solutie, in functie de necesitatile dumneavoastra.

Specificatii
Culoare maro
Opacitate opac