Jaluzele orizontale lemn 25 mm, 2521 Jaluzele orizontale lemn 25 mm Sale

Jaluzele orizontale lemn 25 mm, 2521

Pentru a afla pretul cu acest material,introduceti dimensiunile :

Pret:  
+

INFO UTILE:

- Chiar daca nu sunteti siguri pe dimensiunile masurate sau pe materialele alese pentru jaluzele,rolete,rulouri sau panouri japoneze,nu este nici o problema.Noi nu executam comanda inainte de a discuta cu Dvs.pe e-mail sau telefonic.
- Calculul de pret de mai sus poate fi facut cu dimensiuni aproximative doar pentru evaluarea ofertei noastre,dupa care,daca va convine,puteti solicita oricand masuratori si vizionarea catalogului la domiciliul Dvs.
- Deasemenea,pentru orice neclaritati sau pentru calculul ofertei,ne puteti contacta oricand pe e-mail,pe chat online sau telefonic,in timpul orelor de program.

Prin achizitionarea acestor jaluzele orizontale veti avea posibilitatea de a va bucura mereu de confort si intimitate. Aceste produse sunt recunoscute pentru beneficiile oferite in acest sens, acesta fiind motivul principal pentru care multe persoane iau in calcul achizitionarea lor. Pe de alta parte, aceste produse se potrivesc cu orice tip de design interior, ceea ce inseamna ca pot reprezenta solutia ideala pentru orice tip de interior. Odata ce veti opta pentru aceste jaluzele orizontale veti observa acest lucru. Modalitatile prin care va puteti asigura de faptul ca veti intra in posesia celor mai potrivite produse sunt multiple, iar compania noastra va ofera ocazia de a face comanda pentru sistemele de acest tip. In aceste conditii, se vor potrivi perfect cu spatiile interioare de care dispuneti.

Aceste jaluzele orizontale reprezinta cea mai potrivita modalitate prin care puteti redecora orice incapere. In cazul in care veti lua in calcul aceasta varianta de achizitionare, atunci veti avea ocazia de a va bucura de o modalitate optima prin care puteti obtine un confort superior. Multe persoane au colaborat deja cu compania pe care o reprezentam in ceea ce priveste achizitionarea acestor produse si au fost pe deplin multumite de tot ceea ce au primit. Nu ezitati sa ne contactati pentru informatii complete. 

Specificatii
Culoare negru
Opacitate opac