Jaluzele orizontale lemn 25 mm, 2522 Jaluzele orizontale lemn 25 mm Sale

Jaluzele orizontale lemn 25 mm, 2522

Pentru a afla pretul cu acest material,introduceti dimensiunile :

Pret:  
+

INFO UTILE:

- Chiar daca nu sunteti siguri pe dimensiunile masurate sau pe materialele alese pentru jaluzele,rolete,rulouri sau panouri japoneze,nu este nici o problema.Noi nu executam comanda inainte de a discuta cu Dvs.pe e-mail sau telefonic.
- Calculul de pret de mai sus poate fi facut cu dimensiuni aproximative doar pentru evaluarea ofertei noastre,dupa care,daca va convine,puteti solicita oricand masuratori si vizionarea catalogului la domiciliul Dvs.
- Deasemenea,pentru orice neclaritati sau pentru calculul ofertei,ne puteti contacta oricand pe e-mail,pe chat online sau telefonic,in timpul orelor de program.

In cazul in care veti lua in calcul achizitionarea acestor jaluzele orizontale atunci veti avea posibilitatea de a gasi cea mai buna modalitate de redecorare a locuintei. Acesta este si motivul principal pentru care multe persoane iau in calcul aceasta modalitate de echipare a ferestrelor deoarece sunt pe deplin multumiti de tot ceea ce ofera. Modalitatile de achizitionare sunt foarte simple si este indicat sa luati in calcul aceasta varianta in cazul in care veti dori sa inlocuiti perdelele traditionale. Cu siguranta veti fi pe deplin multumiti de tot ceea ce ofera aceste produse, mai ales daca ne gandim la faptul ca pot fi personalizate in functie de cerintele si dorintele dumneavoastra. Aceste jaluzele orizontale va ofera posibilitatea de a va bucura mereu de un aspect modern al spatiilor interioare. Pe de alta parte simplitatea si estetica acestor produse nu va lasa niciodata de dorit.

Nu veti intampina dificultati nici in ceea ce priveste intretinerea acestor jaluzele orizontale deoarece totul este foarte simplu si in acest sens. De asemenea, compania noastra ofera servicii de montaj indiferent de localitatea in care va aflati. Luand in calcul aceasta varianta de achizitionare, veti fi pe deplin multumiti de tot ceea ce veti primi. Nu ezitati sa ne contactati pentru o oferta completa de pret. 

Specificatii
Culoare maro
Opacitate opac