Jaluzele orizontale lemn 25 mm, 2530 Jaluzele orizontale lemn 25 mm Sale

Jaluzele orizontale lemn 25 mm, 2530

Pentru a afla pretul cu acest material,introduceti dimensiunile :

Pret:  
+

INFO UTILE:

- Chiar daca nu sunteti siguri pe dimensiunile masurate sau pe materialele alese pentru jaluzele,rolete,rulouri sau panouri japoneze,nu este nici o problema.Noi nu executam comanda inainte de a discuta cu Dvs.pe e-mail sau telefonic.
- Calculul de pret de mai sus poate fi facut cu dimensiuni aproximative doar pentru evaluarea ofertei noastre,dupa care,daca va convine,puteti solicita oricand masuratori si vizionarea catalogului la domiciliul Dvs.
- Deasemenea,pentru orice neclaritati sau pentru calculul ofertei,ne puteti contacta oricand pe e-mail,pe chat online sau telefonic,in timpul orelor de program.

Decorul interior este foarte important si va trebui sa aveti in vedere acest lucru in cazul in care veti dori sa va asigurati de faptul ca totul va arata impecabil in cadrul spatiilor interioare. In acest sens, este indicat sa optati pentru achizitionarea si montarea unor jaluzele orizontale iar in cazul in care veti face acest lucru, atunci veti gasi cea mai eficienta modalitate de echipare a ferestrelor. Design-ul interior nu va mai lasa niciodata de dorit. Cu siguranta veti aprecia tot ceea ce va ofera aceste produse, ceea ce inseamna ca veti avea ocazia de a va simti minunat in spatiile interioare prevazute cu aceste sisteme. Produsele de acest tip se regasesc intr-o gama variata, ceea ce inseamna ca veti avea posibilitatea de a gasi exact ceea ce va trebuie. Totodata, compania noastra va poate oferi oricand produsele ideale in functie de necesitatile si dorintele pe care le aveti. Tot ceea ce trebui sa faceti pentru a primi cele mai bune jaluzele orizontale este sa ne contactati.

Odata ce veti opta pentru aceste jaluzele orizontale veti observa ca design-ul interior al unei camere se va schimba si va arata mult mai bine. De asemenea, veti avea ocazia de a va bucura mereu de un confort superior si de toata intimitatea dorita. Optati acum pentru aceasta modalitate de echipare a ferestrelor si cu siguranta veti fi multumiti de alegerea facuta. 

Specificatii
Culoare crem
Opacitate opac