Jaluzele orizontale lemn 25 mm, 2531 Jaluzele orizontale lemn 25 mm Sale

Jaluzele orizontale lemn 25 mm, 2531

Pentru a afla pretul cu acest material,introduceti dimensiunile :

Pret:  
+

INFO UTILE:

- Chiar daca nu sunteti siguri pe dimensiunile masurate sau pe materialele alese pentru jaluzele,rolete,rulouri sau panouri japoneze,nu este nici o problema.Noi nu executam comanda inainte de a discuta cu Dvs.pe e-mail sau telefonic.
- Calculul de pret de mai sus poate fi facut cu dimensiuni aproximative doar pentru evaluarea ofertei noastre,dupa care,daca va convine,puteti solicita oricand masuratori si vizionarea catalogului la domiciliul Dvs.
- Deasemenea,pentru orice neclaritati sau pentru calculul ofertei,ne puteti contacta oricand pe e-mail,pe chat online sau telefonic,in timpul orelor de program.

Personalizarea este foarte importanta pentru orice spatiu interior, iar prin achizitionarea acestor jaluzele orizontale veti avea ocazia de a gasi cel mai potrivit raspuns. Aceste produse se pot integra in orice stil de design interior, si veti observa cu siguranta acest lucru. Dorintele si necesitatile pe care le aveti vor fi mereu puse in practica de catre compania noastra ce va ofera cele mai bune sisteme de echipare a ferestrelor. Cu siguranta veti aprecia design-ul expresiv pus la dispozitie de catre aceste produse. In aceste conditii, puteti lua in calcul achizitionarea unor jaluzele orizontale atat in cazul in care veti dori sa le montati in cadrul propriei locuinte, cat si in cazul birourilor. Este indicat sa optati pentru cele mai potrivite produse in ceea ce priveste echiparea ferestrelor. Numai in cazul in care veti face acest lucru, veti avea posibilitatea de a va bucura de confort si intimitate.

Compania noastra este specializata in ceea ce priveste producerea acestor jaluzele orizontale fiind indicat sa ne contactati in cazul in care veti dori produse de calitate pentru protectia solara. De asemenea, ofertele de pret pentru aceste produse nu vor lasa niciodata de dorit, ceea ce nu poate decat sa va bucure. Cu siguranta veti gasi la noi cele mai bune produse pentru decorarea ferestrelor. 

Specificatii
Culoare bej
Opacitate opac