Jaluzele orizontale lemn 25 mm, 2532 Jaluzele orizontale lemn 25 mm Sale

Jaluzele orizontale lemn 25 mm, 2532

Pentru a afla pretul cu acest material,introduceti dimensiunile :

Pret:  
+

INFO UTILE:

- Chiar daca nu sunteti siguri pe dimensiunile masurate sau pe materialele alese pentru jaluzele,rolete,rulouri sau panouri japoneze,nu este nici o problema.Noi nu executam comanda inainte de a discuta cu Dvs.pe e-mail sau telefonic.
- Calculul de pret de mai sus poate fi facut cu dimensiuni aproximative doar pentru evaluarea ofertei noastre,dupa care,daca va convine,puteti solicita oricand masuratori si vizionarea catalogului la domiciliul Dvs.
- Deasemenea,pentru orice neclaritati sau pentru calculul ofertei,ne puteti contacta oricand pe e-mail,pe chat online sau telefonic,in timpul orelor de program.

Cu siguranta va doriti sa va bucurati mereu de spatii interioare confortabile a caror intimitate nu va lasa de dorit. In aceste conditii, este indicat sa optati pentru achizitionarea si montarea unor jaluzele orizontale. Facand acest lucru veti avea posibilitatea de a va bucura de spatii interioare in care va puteti relaxa si odihni. Prin utilizarea acestor produse, aveti ocazia de a controla in cel mai eficient mod intensitatea luminoasa de la interior. Acest lucru inseamna ca selectia acestor produse, reprezinta alegerea ideala pentru decorarea ferestrelor. Pe de alta parte, despre aceste jaluzele orizontale putem spune ca reprezinta o modalitate moderna de echipare a ferestrelor. Cu siguranta veti aprecia tot ceea ce propun aceste sisteme, fiind indicat sa colaborati cu compania noastra in ceea ce priveste achizitionarea. Spunem acest lucru deoarece produsele pe care le punem la dispozitia dumneavoastra sunt de calitate si le puteti achizitiona la preturi foarte avantajoase.

Este indicat sa optati pentru aceste jaluzele orizontale in cazul in care veti dori sa va bucurati de toate beneficiile si avantajele expuse mai sus. Persoanele si companiile cu care am colaborat deja in ceea ce priveste selectia unor sisteme de acest tip, au fost pe deplin multumite de tot ceea ce au primit. 

Specificatii
Culoare bej
Opacitate opac