Jaluzele orizontale lemn 25 mm, 2533 Jaluzele orizontale lemn 25 mm Sale

Jaluzele orizontale lemn 25 mm, 2533

Pentru a afla pretul cu acest material,introduceti dimensiunile :

Pret:  
+

INFO UTILE:

- Chiar daca nu sunteti siguri pe dimensiunile masurate sau pe materialele alese pentru jaluzele,rolete,rulouri sau panouri japoneze,nu este nici o problema.Noi nu executam comanda inainte de a discuta cu Dvs.pe e-mail sau telefonic.
- Calculul de pret de mai sus poate fi facut cu dimensiuni aproximative doar pentru evaluarea ofertei noastre,dupa care,daca va convine,puteti solicita oricand masuratori si vizionarea catalogului la domiciliul Dvs.
- Deasemenea,pentru orice neclaritati sau pentru calculul ofertei,ne puteti contacta oricand pe e-mail,pe chat online sau telefonic,in timpul orelor de program.

Aceste jaluzele orizontale sunt cele ce pot face oricand diferenta intre un design interior cu stil si unul care va lasa de dorit din acest punct de vedere. Totodata, este foarte important sa ne asiguram de faptul ca vom lua deciziile potrivite in ceea ce priveste amenajarea spatiilor interioare, deoarece numai in aceste conditii ne vom simti mereu minunat in interiorul lor. Despre aceste jaluzele orizontale putem spune de asemenea ca reprezinta modalitatea optima prin care puteti obtine protectia solara dorita. Veti avea ocazia de a controla in cel mai eficient mod intensitatea luminoasa de la interior, iar razele puternice ale soarelui nu vor mai reprezenta o problema pentru dumneavoastra. De asemenea, aceste sisteme reprezinta solutia optima si avantajoasa si in cazul in care veti dori sa va bucurati de o intimitate superioara pentru spatiile interioare.

Cu siguranta amenajarea spatiilor interioare trebuie facuta cu grija, deoarece numai in aceste conditii, veti avea ocazia de a obtine relaxarea si odihna dorita. In cazul in care veti opta pentru aceste jaluzele orizontale atunci veti avea ocazia de a va asigura de faptul ca decizia luata este una potrivita din toate punctele de vedere. Compania noastra va ofera mereu serviciile de care aveti nevoie in acest domeniu, iar daca veti opta pentru o colaborare cu noi, veti primi exact ceea ce va doriti.

Specificatii
Culoare caramiziu
Opacitate opac