Jaluzele orizontale lemn 25 mm, 2536 Jaluzele orizontale lemn 25 mm Sale

Jaluzele orizontale lemn 25 mm, 2536

Pentru a afla pretul cu acest material,introduceti dimensiunile :

Pret:  
+

INFO UTILE:

- Chiar daca nu sunteti siguri pe dimensiunile masurate sau pe materialele alese pentru jaluzele,rolete,rulouri sau panouri japoneze,nu este nici o problema.Noi nu executam comanda inainte de a discuta cu Dvs.pe e-mail sau telefonic.
- Calculul de pret de mai sus poate fi facut cu dimensiuni aproximative doar pentru evaluarea ofertei noastre,dupa care,daca va convine,puteti solicita oricand masuratori si vizionarea catalogului la domiciliul Dvs.
- Deasemenea,pentru orice neclaritati sau pentru calculul ofertei,ne puteti contacta oricand pe e-mail,pe chat online sau telefonic,in timpul orelor de program.

Prin achizitionarea si utilizarea acestor jaluzele orizontale veti gasi cu siguranta ceea ce de mult cautati. Spunem acest lucru deoarece aceste sisteme sunt ideale in ceea ce priveste controlul eficient al luminii de la interior. Veti avea ocazia de asemenea, ca prin utilizarea acestor produse sa obtineti intimitatea de care aveti nevoie. Acestea sunt de fapt principalele doua motive pentru care multe persoane opteaza pentru aceste sisteme. Insa, este foarte important sa va asigurati de faptul ca veti lua decizia potrivita in ceea ce priveste achizitionarea, iar acest lucru tine numai de dumneavoastra. Trebuie sa va informati pentru a lua deciziile potrivite in ceea ce priveste colaborarea cu o companie din acest domeniu si mai ales pentru a selecta produsele dorite. Compania noastra, va tine mereu cont de toate cerintele si dorintele pe care le aveti in ceea ce priveste achizitionarea unor jaluzele orizontale.

Utilizand aceste jaluzele orizontale veti avea de fapt la dispozitie cea mai moderna modalitate prin care puteti echipa ferestrele. Cu siguranta compania noastra va ofera produsele de care aveti nevoie si spunem acest lucru deoarece suntem specializati in acest domeniu al produselor pentru protectie solara. Astfel, aveti acum la indemana cea mai eficienta metoda prin care puteti obtine o echipare eficienta a ferestrelor. 

Specificatii
Culoare maro
Opacitate opac