Jaluzele orizontale lemn 25 mm, 2537 Jaluzele orizontale lemn 25 mm Sale

Jaluzele orizontale lemn 25 mm, 2537

Pentru a afla pretul cu acest material,introduceti dimensiunile :

Pret:  
+

INFO UTILE:

- Chiar daca nu sunteti siguri pe dimensiunile masurate sau pe materialele alese pentru jaluzele,rolete,rulouri sau panouri japoneze,nu este nici o problema.Noi nu executam comanda inainte de a discuta cu Dvs.pe e-mail sau telefonic.
- Calculul de pret de mai sus poate fi facut cu dimensiuni aproximative doar pentru evaluarea ofertei noastre,dupa care,daca va convine,puteti solicita oricand masuratori si vizionarea catalogului la domiciliul Dvs.
- Deasemenea,pentru orice neclaritati sau pentru calculul ofertei,ne puteti contacta oricand pe e-mail,pe chat online sau telefonic,in timpul orelor de program.

In momentul in care sunteti in cautarea celor mai bune jaluzele orizontale pentru locuinta dumneavoastra, veti gasi cu siguranta ceea ce va intereseaza. Spunem acest lucru, deoarece produsele de acest tip se regasesc intr-o gama variata. De asemenea, compania noastra va ofera posibilitatea de a face pe comanda aceste sisteme. In aceste conditii, produsele de acest tip vor fi personalizate, in functie de necesitatile si dorintele dumneavoastra. Prin utilizarea unor jaluzele orizontale vetia vea mereu posibilitatea de a va bucura de intimitatea dorita si de un confort termic ideal. Acest lucru se intampla ca urmare a faptului ca prin actionarea acestor sisteme veti avea sansa de a stopa lumina excesiva a soarelui, iar aceasta nu va mai patrunde in interior. Pe de alta parte, intimitatea spatiilor interioare se refera la faptul ca privirile indiscrete ale persoanelor de la exterior, nu vor mai avea posibilitatea de a patrunde in interior.

Pe langa aceste beneficii, utilizarea unor jaluzele orizontale ofera avantaje multiple si in plan estetic. Cu siguranta veti fi impresionati in mod placut de aspectul interior al camerelor, in cazul in care veti monta aceste sisteme. Compania noastra este specializata in acest domeniu al produselor pentru protectia solara si oferim de asemenea si servicii de montaj indiferent de localitate.

Specificatii
Culoare maro
Opacitate opac