Jaluzele orizontale lemn 25 mm, 2540 Jaluzele orizontale lemn 25 mm Sale

Jaluzele orizontale lemn 25 mm, 2540

Pentru a afla pretul cu acest material,introduceti dimensiunile :

Pret:  
+

INFO UTILE:

- Chiar daca nu sunteti siguri pe dimensiunile masurate sau pe materialele alese pentru jaluzele,rolete,rulouri sau panouri japoneze,nu este nici o problema.Noi nu executam comanda inainte de a discuta cu Dvs.pe e-mail sau telefonic.
- Calculul de pret de mai sus poate fi facut cu dimensiuni aproximative doar pentru evaluarea ofertei noastre,dupa care,daca va convine,puteti solicita oricand masuratori si vizionarea catalogului la domiciliul Dvs.
- Deasemenea,pentru orice neclaritati sau pentru calculul ofertei,ne puteti contacta oricand pe e-mail,pe chat online sau telefonic,in timpul orelor de program.

Necesitatea unor jaluzele orizontale este dovedita, deoarece in cazul in care veti lua in calcul achizitionarea unor produse de acest tip, veti avea ocazia de a va bucura de toate beneficiile pe care le ofera. Cu siguranta sunteti in cautarea unor produse pentru protectia solara a locuintei dumneavoastra si pentru a obtine intimitatea dorita. In aceste conditii optand pentru aceste jaluzele orizontale veti gasi cu siguranta exact ceea ce va intereseaza. Optand pentru aceste produse, veti avea ocazia de a va relaxa si de a va odihni in cel mai eficient mod. De asemenea, in cazul in care sunteti in cautarea unor produse de acest tip, veti gasi cu siguranta exact ceea ce va intereseaza. Acest lucru se intampla ca urmare a faptului ca gama acestor produse este una foarte variata. Compania noastra va propune mereu cele mai avantajoase oferte in acest domeniu, iar calitatea produselor nu va lasa niciodata de dorit.

Cu siguranta veti aprecia tot ceea ce ofera aceste jaluzele orizontale mai ales daca ne gandim la faptul ca veti avea ocazia de a le achizitiona la un pret foarte avantajos. Prin achizitionarea lor, veti avea posibilitatea de a va bucura de o estetica aparte, iar elementul practic nu va lasa de dorit. 

Specificatii
Culoare crem
Opacitate opac