Jaluzele orizontale lemn 25 mm, 2541 Jaluzele orizontale lemn 25 mm Sale

Jaluzele orizontale lemn 25 mm, 2541

Pentru a afla pretul cu acest material,introduceti dimensiunile :

Pret:  
+

INFO UTILE:

- Chiar daca nu sunteti siguri pe dimensiunile masurate sau pe materialele alese pentru jaluzele,rolete,rulouri sau panouri japoneze,nu este nici o problema.Noi nu executam comanda inainte de a discuta cu Dvs.pe e-mail sau telefonic.
- Calculul de pret de mai sus poate fi facut cu dimensiuni aproximative doar pentru evaluarea ofertei noastre,dupa care,daca va convine,puteti solicita oricand masuratori si vizionarea catalogului la domiciliul Dvs.
- Deasemenea,pentru orice neclaritati sau pentru calculul ofertei,ne puteti contacta oricand pe e-mail,pe chat online sau telefonic,in timpul orelor de program.

Sunteti in cautarea unei modalitati avantajoase pentru decorarea interioara?

Optand pentru achizitionarea si montarea unor jaluzele orizontale veti avea posibilitatea de a gasi cel mai potrivit raspuns pentru decorarea ferestrelor si a casei. Produsele de acest tip se regasesc intr-o mare varietate de modele, ceea ce inseamna ca veti gasi cu siguranta exact ceea ce va doriti. Pe de alta parte, compania noastra va poate propune mereu produsele ideale pentru dumneavoastra in functie de dorintele si necesitatile pe care le aveti. Suntem specializati in acest domeniu si facem produse pe comanda, in functie de dimensiunile necesare. Un alt element imbucurator, referitor la achizitionarea si utilizarea acestor jaluzele orizontale este reprezentat de faptul ca se vor potrivi cu orice tip de decor. Indiferent de nuantele prezente in interiorul unei camere, veti gasi cu siguranta solutia potrivita pentru achizitionarea unor sisteme de acest tip.

Exista multe tipuri de jaluzele orizontale ideale pentru locuinta dumneavoastra, fiind indicat sa va informati pentru a lua cele mai potrivite decizii in ceea ce priveste achizitionarea acestora. Pe de alta parte, sistemele de acest tip sunt foarte practice si le veti utiliza foarte simplu. Cu siguranta nu veti intampina dificultati in ceea ce priveste achizitionarea si utilizarea unor sisteme de aces tip, in cazul in care ne veti contacta. 

Specificatii
Culoare bej
Opacitate opac