Jaluzele orizontale lemn 25 mm, 2542 Jaluzele orizontale lemn 25 mm Sale

Jaluzele orizontale lemn 25 mm, 2542

Pentru a afla pretul cu acest material,introduceti dimensiunile :

Pret:  
+

INFO UTILE:

- Chiar daca nu sunteti siguri pe dimensiunile masurate sau pe materialele alese pentru jaluzele,rolete,rulouri sau panouri japoneze,nu este nici o problema.Noi nu executam comanda inainte de a discuta cu Dvs.pe e-mail sau telefonic.
- Calculul de pret de mai sus poate fi facut cu dimensiuni aproximative doar pentru evaluarea ofertei noastre,dupa care,daca va convine,puteti solicita oricand masuratori si vizionarea catalogului la domiciliul Dvs.
- Deasemenea,pentru orice neclaritati sau pentru calculul ofertei,ne puteti contacta oricand pe e-mail,pe chat online sau telefonic,in timpul orelor de program.

Pentru un decor modern, este indicat sa optati pentru aceste jaluzele orizontale in ceea ce priveste amenajarea locuintei. In cazul in care veti face acest lucru, atunci veti avea mereu la dispozitie avantaje si beneficii multiple. Pentru a va asigura de faptul ca veti lua decizia potrivita in ceea ce priveste achizitionarea, este indicat sa luati in calcul o colaborare cu compania pe care o reprezentam. Daca veti face acest lucru, atunci va veti asigura si de faptul ca veti primi exact produsele dorite, la un pret foarte avantajos. Aceste jaluzele orizontale sunt foarte practice si pot fi montate in cadrul oricarei incaperi. Nu va mai trebui sa va faceti probleme in ceea ce priveste design-ul interior sau decorul, deoarece sistemele de acest tip se vor integra cu siguranta in spatiul oricarei camere. Protectia solara oferita de aceste produse este una excelenta si veti observa in perioada urmatoare ca problemele legate de razele calduroase ale soarelui vor fi eliminate.

Multe persoane si companii ne-au contactat deja pentru achizitionarea acestor jaluzele orizontale si au fost pe deplin multumite de tot ceea ce le-am oferit. Cu siguranta acest lucru se va intampla si in cazul dumneavoastra, deoarece sunt foarte atenti la cerintele si nevoile clientilor, carora le oferim cele mai bune produse. 

Specificatii
Culoare bej
Opacitate opac