Jaluzele orizontale lemn 25 mm, 2545 Jaluzele orizontale lemn 25 mm Sale

Jaluzele orizontale lemn 25 mm, 2545

Pentru a afla pretul cu acest material,introduceti dimensiunile :

Pret:  
+

INFO UTILE:

- Chiar daca nu sunteti siguri pe dimensiunile masurate sau pe materialele alese pentru jaluzele,rolete,rulouri sau panouri japoneze,nu este nici o problema.Noi nu executam comanda inainte de a discuta cu Dvs.pe e-mail sau telefonic.
- Calculul de pret de mai sus poate fi facut cu dimensiuni aproximative doar pentru evaluarea ofertei noastre,dupa care,daca va convine,puteti solicita oricand masuratori si vizionarea catalogului la domiciliul Dvs.
- Deasemenea,pentru orice neclaritati sau pentru calculul ofertei,ne puteti contacta oricand pe e-mail,pe chat online sau telefonic,in timpul orelor de program.

In cazul in care veti opta pentru achizitionarea unor jaluzele orizontale veti lua cu siguranta decizia potrivita atat pentru locuinta personala cat si pentru spatiile in care va desfasurati activitatea profesionala. Aceste produse sunt recunoscute pentru faptul ca ofera o protectie solara ideala, indiferent de intensitatea luminoasa. Prin actionarea lor, veti avea ocazia de a scapa de toate problemele legate de caldura excesiva a soarelui. De asemenea, aceste sisteme reprezinta solutia ideala si in ceea ce priveste stoparea privirilor indiscrete de la exterior. Modalitatile de montare a acestor sisteme sunt multiple, indiferent de cerintele pe care le aveti. Compania noastra va ofera cele mai potrivite solutii pentru achizitionarea si montarea unor jaluzele orizontale. De asemenea vom tine mereu cont de toate cerintele si dorintele pe care le aveti, iar impreuna vom gasi cele mai potrivite solutii pentru echiparea ferestrelor dumneavoastra.

Cu siguranta rolul practic al acestor jaluzele orizontale si veti observa cu siguranta acest lucru in momentul in care le veti utiliza. Nu veti intampina probleme sau dificultati in acest sens, iar sistemele de acest tip sunt si foarte usor de intretinut. Datorita acestor beneficii, multe persoane si companii, au luat deja in calcul aceasta modalitate de achizitionare, colaborand cu compania noastra si au fost multumiti de ceea ce au primit. 

Specificatii
Culoare maro
Opacitate opac