Cu siguranta aceste jaluzele orizontale pot fi solutia ideala pentru a beneficia de protectie impotriva razelor soarelui. In ceea ce priveste achizitionarea lor, nu va trebui sa dispuneti de un buget foarte mare, deoarece pretul este unul foarte avantajos.

Prin achizitionarea unor jaluzele orizontale va puteti asigura de faptul ca decizia luata a fost cea mai potrivita. Spunem acest lucru deoarece durabilitatea acestor jaluzele orizontale nu va lasa niciodata de dorit fiind confectionate din aluminiu. Culorile acestor jaluzele pot fi diverse, ceea ce inseamna ca la achizitie puteti opta pentru mai multe nuante. Prin montarea si utilizarea acestui produs, veti avea parte de protectie impotriva soarelui si veti avea ocazia de a bloca vizibilitatea din exterior catre interior in functie de modul de reglare. Aceste jaluzele orizontale sunt rezistente si au o durata de viata de aproximativ 10 ani.

Pentru a cumpara aceste produse, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa intrati pe pagina produsului dorit pentru a introduce in calculatorul de preturi dimensiunile dorite. Apoi puteti finaliza comanda prin plasarea produsului in cosul de cumparaturi, iar in perioada urmatoarel il veti primi. Oferim si servicii de montaj pentru aceste jaluzele orizontale daca sunteti din Brasov sau din Bucuresti.

Jaluzele orizontale aluminiu 25 mm,1

Jaluzele orizontale aluminiu 25 mm,103

Jaluzele orizontale aluminiu 25 mm,279

Jaluzele orizontale aluminiu 25 mm,315

Jaluzele orizontale aluminiu 25 mm,378

Jaluzele orizontale aluminiu 25 mm,5

Jaluzele orizontale aluminiu 25 mm,502

Jaluzele orizontale aluminiu 25 mm,570

Jaluzele orizontale aluminiu 25 mm,62

Jaluzele orizontale aluminiu 25 mm,700

Jaluzele orizontale aluminiu 25 mm,713

Jaluzele orizontale aluminiu 25 mm,714

Jaluzele orizontale aluminiu 25 mm,715

Afişare 1 - 13 din 13 (1 pagini)
Jaluzele, orizontale, aluminiu