Panouri japoneze 3 canale - grupa a 2227-233 opace,gri Panouri japoneze 3 canale

Panouri japoneze 3 canale - grupa a 2227-233 opace,gri

Pentru a afla pretul cu acest material,introduceti dimensiunile :

Pret: --:--
+

INFO UTILE:

- Chiar daca nu sunteti siguri pe dimensiunile masurate sau pe materialele alese pentru jaluzele,rolete,rulouri sau panouri japoneze,nu este nici o problema.Noi nu executam comanda inainte de a discuta cu Dvs.pe e-mail sau telefonic.
- Calculul de pret de mai sus poate fi facut cu dimensiuni aproximative doar pentru evaluarea ofertei noastre,dupa care,daca va convine,puteti solicita oricand masuratori si vizionarea catalogului la domiciliul Dvs.
- Deasemenea,pentru orice neclaritati sau pentru calculul ofertei,ne puteti contacta oricand pe e-mail,pe chat online sau telefonic,in timpul orelor de program.

Aceste panouri japoneze reprezinta fasii late de material textil ce se monteaza pe un sistem de sine culisante cu unul sau mai multe canale, pana la cinci. Totodata, aceste sisteme sunt dotate si cu o greutate in partea inferioara. Sunt foarte simplu de utilizat si veti observa cu siguranta acest lucru in cazul in care le veti monta. Greutatea montata in partea inferioara, are rolul de a mentine mereu panourile in pozitie verticala. Prin suprapunerea straturilor consecutive se va crea un joc interesant de lumini si de culori. Cu siguranta veti fi incantati de tot ceea ce veti obtine odata cu montarea unor panouri japoneze atat din punct de vedere functional cat si estetic. Ofertele de pret pentru aceste produse sunt foarte avantajoase in raport cu beneficiile pe care le veti primi. Compania noastra este specializata in acest domeniu al produselor pentru echiparea ferestrelor si va ofera mereu solutii avantajoase de achizitionare.

Noi va putem oferi detalii si informatii complete despre aceste panouri japoneze si va vom ajuta sa luati decizia potrivita in momentul achizitionarii. Pe de alta parte, puteti lua in calcul utilizarea unor panouri japoneze si in cazul in care veti dori sa le folositi ca elemente despartitoare intre anumite spatii. Pot oferi si in acest sens solutii avantajoase, iar decorul interior, va fi unul impresionant. 

Specificatii
Culoare gri
Opacitate opace