Daca veti opta pentru aceste plase cu balamale veti avea ocazia de a dispune de o solutie optima in vedere protectiei impotriva insectelor. Aceste plase cu balamale sunt ideale mai ales pe perioada verii in momentul in care vom dori sa lasa ferestrele sau usile deschise. Compania noastra ofera preturi foarte avantajoase pentru aceste plase cu balamale.

Aceste plase cu balamale va asigura mereu protectia de care aveti nevoie impotriva insectelor. Confectionarea lor se face prin utilizarea profilelor din aluminiu, iar plasa este din fibra de carbon ce ofera o stabilitate dimensionala la temperaturi ridicate sau scazute. Pe de alta parte, despre aceste plase cu balamale mai putem adauga sa sunt foarte usor de montat chiar si de clienti, deoarece nu este necesara decat o surubelnita. Referitor la ramele acestor plasa putem spune ca se regasesc in doua culori standard, albe sau maro. Optand pentru aceste plase cu balamale veti avea mereu posibilitatea de a beneficia de un raport foarte avantajos calitate-pret.

Pentru a obtine o oferta personalizata in functie de dimensiunile dorite, este indicat sa intrati in pagina produsului pentru a introduce dimensiunile dorite. Apoi, dupa ce veti obtine oferta de pret, trebuie sa introduceti produsul in cosul de cumparaturi si sa finalizati comanda. Oferim si servicii de montaj in Bucuresti si in Brasov.

Plase cu balamale

Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)
Plase, balamale, insecte