Aceste plase tantari sunt ideale in cazul in care veti dori sa le montati pentru a avea la dispozitie protectia dorita impotriva insectelor. Cu siguranta veti beneficia de un raport calitate-pret ideal pentru aceste produse iar pentru a obtine aceste beneficii nu trebuie decat sa luati in calcul achizitionarea acestor plase tip rulou sau plase cu balamale.

Prin achizitionarea acestor plase tantari veti avea ocazia de a va bucura de o protectie totala impotriva insectelor, deoarece acestea nu vor mai avea posibilitatea de a patrunde la interior. Plasele de acest tip sunt fabricate din profile de aluminiu, iar plasa este din fibra de carbon ce ofera stabilitate dimensionala atat in ceea ce privesc temperaturile scazute cat si cele ridicate. Un alt avantaj major in ceea ce priveste achizitionarea si utilizare acestor plase tantari este faptul ca sunt foarte usor de montat. Acum si in Brasov.Orice persoana care are o surubelnita poate monta plasele pentru insecte. Referitor la achizitionarea acestora, aveti la dispozitie doua culori standard si puteti alege plasele cu rame albe sau maro.

Nu este foarte dificil sa plasati o comanda pentru aceste plase tantari. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa intrati pe pagina produsului si sa utilizati calculatorul pentru pret in functie de dimensiunile dorite. Daca veti face acest lucru veti primi o oferta de pret si urmeaza plasarea produsului in cosul de cumparaturi si finalizarea comenzii. 

Plase tip rulou

Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)
Plase, tip, rulou, insecte