Rolete standard 17 mm

Rolete standard 17 mm

Pentru a afla pretul cu acest material,introduceti dimensiunile :

Pret: --:--
+

INFO UTILE:

- Chiar daca nu sunteti siguri pe dimensiunile masurate sau pe materialele alese pentru jaluzele,rolete,rulouri sau panouri japoneze,nu este nici o problema.Noi nu executam comanda inainte de a discuta cu Dvs.pe e-mail sau telefonic.
- Calculul de pret de mai sus poate fi facut cu dimensiuni aproximative doar pentru evaluarea ofertei noastre,dupa care,daca va convine,puteti solicita oricand masuratori si vizionarea catalogului la domiciliul Dvs.
- Deasemenea,pentru orice neclaritati sau pentru calculul ofertei,ne puteti contacta oricand pe e-mail,pe chat online sau telefonic,in timpul orelor de program.

Optand in momentul achizitie pentru aceste rolete, veti avea ocazia de a lua cea mai potrivita decizie. Aceste rolete sunt opace ceea ce inseamna ca ofera beneficii si avantaje multiple in ceea ce priveste umbrirea unor spatii interioare. De asemenea, aceste produse sunt ideale si in ceea ce priveste intimitatea, deoarece prin utilizarea lor veti stopa in cel mai eficient mod privirile de la exterior. Compania noastra este specializata in acest domeniu si poate oferi mereu solutii si metode avantajoase pentru echiparea ferestrelor. Multe persoane au luat deja in calcul o colaborare cu compania pe care o reprezentam si au fost pe deplin multumite de tot ceea ce au primit. Cu siguranta acest lucru se va intampla si in cazul dumneavoastra deoarece vom tine cont de toate cerintele si dorintele pe care le aveti.

Aceste rolete reprezinta cea mai eficienta solutie de umbrire a ferestrelor dumneavoastra. Preturile pe care le propunem pentru aceste produse sunt foarte avantajoase si veti observa cu siguranta acest lucru. Oferim servicii de montaj indiferent de localitatea in care va aflati. Este indicat sa ne contactati in momentul in care veti dori sa gasiti o metoda avantajoasa de achizitie a unor rolete de calitate. Reprezentatii companiei noastre va pun mereu la dispozitie informatii complete despre aceste produse. 

Specificatii
Culoare verde
Opacitate opac