Rolete casetate - Grupa a 0899-209,semitranparente,negru Rolete casetate Sale

Rolete casetate - Grupa a 0899-209,semitranparente,negru

Pentru a afla pretul cu acest material,introduceti dimensiunile :

Pret:  
+

INFO UTILE:

- Chiar daca nu sunteti siguri pe dimensiunile masurate sau pe materialele alese pentru jaluzele,rolete,rulouri sau panouri japoneze,nu este nici o problema.Noi nu executam comanda inainte de a discuta cu Dvs.pe e-mail sau telefonic.
- Calculul de pret de mai sus poate fi facut cu dimensiuni aproximative doar pentru evaluarea ofertei noastre,dupa care,daca va convine,puteti solicita oricand masuratori si vizionarea catalogului la domiciliul Dvs.
- Deasemenea,pentru orice neclaritati sau pentru calculul ofertei,ne puteti contacta oricand pe e-mail,pe chat online sau telefonic,in timpul orelor de program.

Prin montarea acestor storuri veti avea posibilitatea de a va bucura de o modalitate optima in ceea ce priveste decorarea ferestrelor dumneavoastra. Aceste sisteme sunt foarte practice si usor de utilizat, iar dumneavoastra veti aprecia cu siguranta tot ceea ce va ofera. Materialele din care sunt realizate nu retin deloc praf, ceea ce inseamna ca intretinerea lor este foarte usoara. Acestea sunt motivele principale pentru care multe persoane opteaza pentru achizitionarea acestor storuri. In cazul in care veti dori sa faceti si dumneavoastra acest lucru, atunci trebuie sa luati in calcul o colaborare cu compania pe care o reprezentam. In aceste conditii veti avea ocazia de a primi mereu produsele dorite, la preturi foarte avantajoase. Noi suntem specializati in acest domeniu si va oferim produsele de calitate de care aveti nevoie a caror preturi vor fi corecte. Pe de alta parte, unul dintre sentimente ce pot face ca orice persoana sa se relaxeze, este intimitatea. Aceste sisteme va pot oferi mereu intimitatea de care aveti nevoie.

Totodata, prin instalarea acestor storuri veti avea posibilitatea de a controla mereu in cel mai eficient mod razele de soare ce vor patrunde in interior. Astfel, caldura acestora nu va mai reprezenta o problema pentru dumneavoastra, aceste sisteme functionand ca o bariera in acest sens. 

Specificatii
Culoare negru
Opacitate semitransparent