Rolete casetate - Grupa a 0899-209v,semitransparente,gri Rolete casetate Sale

Rolete casetate - Grupa a 0899-209v,semitransparente,gri

Pentru a afla pretul cu acest material,introduceti dimensiunile :

Pret:  
+

INFO UTILE:

- Chiar daca nu sunteti siguri pe dimensiunile masurate sau pe materialele alese pentru jaluzele,rolete,rulouri sau panouri japoneze,nu este nici o problema.Noi nu executam comanda inainte de a discuta cu Dvs.pe e-mail sau telefonic.
- Calculul de pret de mai sus poate fi facut cu dimensiuni aproximative doar pentru evaluarea ofertei noastre,dupa care,daca va convine,puteti solicita oricand masuratori si vizionarea catalogului la domiciliul Dvs.
- Deasemenea,pentru orice neclaritati sau pentru calculul ofertei,ne puteti contacta oricand pe e-mail,pe chat online sau telefonic,in timpul orelor de program.

Cu siguranta veti dori sa aveti la dispozitie toata intimitatea dorita in interiorul locuintei dumneavoastra. Lucrurile sunt destul de simple in acest sens, deoarece tot ceea ce trebuie sa faceti este sa optati pentru montarea unor storuri. Facand acest lucru, va puteti asigura de faptul ca intimitatea unui spatiu interior nu va mai lasa deloc de dorit. Pe de alta parte, prin utilizarea acestor sisteme, veti avea posibilitatea de a crea un spatiu cu un decor impresionant. Veti aprecia tot ceea ce propun aceste produse in ceea ce priveste design-ul interior. Totodata, optand pentru achizitionarea acestor storuri veti avea posibilitatea de a descoperi faptul ca sunt foarte usor de montat in cadrul oricarei locuinte. Compania noastra ofera servicii in acest domeniu al montajului, ceea ce inseamna ca este indicat sa ne contactati. Optand pentru utilizarea acestor produse, veti avea la dispozitie o utilizare simpla si o intretinere facila, ceea ce inseamna ca nu veti intampina dificultati in acest sens. Sistemele de acest tip se vor incadra cu siguranta in orice tip de design interior.

Avand la dispozitie posibilitatea de a face pe comanda aceste storuri, va puteti asigura de faptul ca veti primi mereu produse personalizate in functie de cerintele pe care le aveti si de dimensiunile necesare. Daca veti tine cont de toate aceste detalii, atunci cu siguranta veti lua decizia optima in ceea ce priveste echiparea ferestrelor. 

Specificatii
Culoare gri
Opacitate semitransparent