Rolete casetate - Grupa a 2201-298,opace,roz Rolete casetate

Rolete casetate - Grupa a 2201-298,opace,roz

Pentru a afla pretul cu acest material,introduceti dimensiunile :

Pret: --:--
+

INFO UTILE:

- Chiar daca nu sunteti siguri pe dimensiunile masurate sau pe materialele alese pentru jaluzele,rolete,rulouri sau panouri japoneze,nu este nici o problema.Noi nu executam comanda inainte de a discuta cu Dvs.pe e-mail sau telefonic.
- Calculul de pret de mai sus poate fi facut cu dimensiuni aproximative doar pentru evaluarea ofertei noastre,dupa care,daca va convine,puteti solicita oricand masuratori si vizionarea catalogului la domiciliul Dvs.
- Deasemenea,pentru orice neclaritati sau pentru calculul ofertei,ne puteti contacta oricand pe e-mail,pe chat online sau telefonic,in timpul orelor de program.

Aceste storuri reprezinta sisteme la moda prin care veti avea ocazia de a echipa ferestrele locuintei dumneavoastra. Optand pentru aceste produse veti avea ocazia de a beneficia de o intretinere si utilizare usoara. Totodata, sistemele de acest tip reprezinta solutia optima prin care puteti inlocui perdelele si draperiile traditionale, fiind foarte usor de intretinut in acest sens. Veti gasi cu siguranta ceea ce va intereseaza in ceea ce priveste achizitionarea produselor de acest tip. Calitatea unor storuri nu va lasa niciodata de dorit, ceea ce inseamna ca va puteti bucura oricand de acest avantaj. De asemenea compania noastra propune mereu oferte avantajoase de pret pentru achizitionarea acestor produse si veti observa cu siguranta acest lucru in momentul achizitionarii. Aceste produse va ofera mereu o functionalitate ideala, iar prin natura lor estetica se pot incadra in orice tip de design interior.

Astfel, in momentul in care veti dori sa decorati ferestrele locuinte dumneavoastra, este indicat sa optati pentru aceste storuri. Veti observa in perioada urmatoare ca deciziile luate sunt cele mai potrivite, ceea ce nu poate decat sa va bucure. Totodata, veti primi din partea noastra toate informatiile si detaliile de care aveti nevoie pentru a va asigura ca decizia luata in ceea ce priveste achizitionarea si utilizarea este cea mai potrivita. 

Specificatii
Culoare roz
Opacitate opac