Rolete casetate - Grupa a 2209-103,semitransparente,portocaliu Rolete casetate Sale

Rolete casetate - Grupa a 2209-103,semitransparente,portocaliu

Pentru a afla pretul cu acest material,introduceti dimensiunile :

Pret:  
+

INFO UTILE:

- Chiar daca nu sunteti siguri pe dimensiunile masurate sau pe materialele alese pentru jaluzele,rolete,rulouri sau panouri japoneze,nu este nici o problema.Noi nu executam comanda inainte de a discuta cu Dvs.pe e-mail sau telefonic.
- Calculul de pret de mai sus poate fi facut cu dimensiuni aproximative doar pentru evaluarea ofertei noastre,dupa care,daca va convine,puteti solicita oricand masuratori si vizionarea catalogului la domiciliul Dvs.
- Deasemenea,pentru orice neclaritati sau pentru calculul ofertei,ne puteti contacta oricand pe e-mail,pe chat online sau telefonic,in timpul orelor de program.

Odata ce veti opta pentru achizitionarea si montarea unor storuri veti avea ocazia de a lua decizia potrivita in ceea ce priveste echiparea ferestrelor dumneavoastra. Materialele din care sunt create aceste produse au o calitate superioara, ceea ce inseamna ca veti avea ocazia de a le utiliza pentru o perioada indelungata de timp. De asemenea, aceste sisteme se pot incadra perfect in orice tip de decor interior si veti observa cu siguranta acest lucru. In anotimpul calduros veti avea ocazia ca prin utilizarea acestor storuri sa gasiti cel mai bun mod pentru a scapa de razele puternice ale soarelui. Utilizarea acestor sisteme este foarte simpla, ceea ce inseamna ca nu veti intampina dificultati in acest sens. Pe de alta parte, aceste produse reprezinta solutia optima si pentru a obtine intimitatea dorita. Nu este deloc dificil sa obtineti toate aceste beneficii, deoarece tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ne contactati. Noi va punem la dispozitie cele mai bune produse pentru protectia solara ce nu vor lasa de dorit in ceea ce priveste calitatea si pretul de achizitie.

Aceste storuri sunt perfecte pentru orice casa si pentru orice decor interior, deoarece sunt foarte usor de montat si se vor asorta de minune cu celelalte elemente din camera. Avand in vedere aceste chestiuni veti gasi cu siguranta modalitatea optima prin care puteti face fata razelor calduroase ale soarelui si privirilor indiscrete de la exterior.

Specificatii
Culoare portocaliu
Opacitate semitransparent