Rolete casetate - Grupa a 2209-105,semitransparente,maro Rolete casetate Sale

Rolete casetate - Grupa a 2209-105,semitransparente,maro

Pentru a afla pretul cu acest material,introduceti dimensiunile :

Pret:  
+

INFO UTILE:

- Chiar daca nu sunteti siguri pe dimensiunile masurate sau pe materialele alese pentru jaluzele,rolete,rulouri sau panouri japoneze,nu este nici o problema.Noi nu executam comanda inainte de a discuta cu Dvs.pe e-mail sau telefonic.
- Calculul de pret de mai sus poate fi facut cu dimensiuni aproximative doar pentru evaluarea ofertei noastre,dupa care,daca va convine,puteti solicita oricand masuratori si vizionarea catalogului la domiciliul Dvs.
- Deasemenea,pentru orice neclaritati sau pentru calculul ofertei,ne puteti contacta oricand pe e-mail,pe chat online sau telefonic,in timpul orelor de program.

Orice persoana sau companie poate lua in calcul posibilitatea de a opta pentru montarea acestor storuri atat pentru interiorul locuintei cat si pentru a spatiilor in care se desfasoara o activitate profesionala. Aspectul decorativ al acestor produse reprezinta un beneficiu major in ceea ce priveste selectia. Pe de alta parte, produsele de acest tip ofera beneficii si avantaje multiple si in ceea ce priveste aspectul practic si functional. In aceste conditii, vedem ca aceste storuri reprezinta modalitatea optima de achizitionare in cazul in care sunteti interesati de cele mai bune metode pentru echiparea ferestrelor. Totodata, ofertele de pret propuse de catre compania noastra in ceea ce priveste achizitionarea sunt foarte avantajoase si veti observa cu siguranta acest lucru. Prin simpla montare a acestor sisteme veti avea ocazia de a tine la distanta toata caldura soarelui pe perioada verii, fara a depune un efort prea mare in acest sens. De asemenea utilizarea unor produse de acest tip este foarte simpla.

Daca veti dori sa va asigurati de faptul ca veti selecta cele mai potrivite produse pentru echiparea ferestrelor dumneavoastra, atunci este indicat sa optati pentru aceste storuri. Cu siguranta veti fi multumiti pe deplin de tot ceea ce veti primi din partea companiei noastre. 

Specificatii
Culoare maro
Opacitate semitransparent