Rolete casetate - Grupa a 2221-300,opace,verde Rolete casetate

Rolete casetate - Grupa a 2221-300,opace,verde

Pentru a afla pretul cu acest material,introduceti dimensiunile :

Pret: --:--
+

INFO UTILE:

- Chiar daca nu sunteti siguri pe dimensiunile masurate sau pe materialele alese pentru jaluzele,rolete,rulouri sau panouri japoneze,nu este nici o problema.Noi nu executam comanda inainte de a discuta cu Dvs.pe e-mail sau telefonic.
- Calculul de pret de mai sus poate fi facut cu dimensiuni aproximative doar pentru evaluarea ofertei noastre,dupa care,daca va convine,puteti solicita oricand masuratori si vizionarea catalogului la domiciliul Dvs.
- Deasemenea,pentru orice neclaritati sau pentru calculul ofertei,ne puteti contacta oricand pe e-mail,pe chat online sau telefonic,in timpul orelor de program.

Cu ajutorul acestor storuri veti avea posibilitatea de a tine mereu la distanta caldura soarelui nemilos pe perioada verii. In acest sens nu va trebui sa depuneti nici un efort deoarece prin simpla montare a acestor produse veti gasi solutia optima in acest sens. Totodata, aceste sisteme reprezinta solutia optima pentru imbunatatirea decorului general de la interior, si veti observa cu siguranta acest lucru. Astfel, prin achizitionarea acestor storuri vom avea ocazia de a imbina utilul cu placutul. Ele reprezinta solutia optima si in ceea ce priveste intimitatea unui spatiu interior. Persoanele ce au optat deja pentru aceste produse au gasi solutia optima pentru echiparea corecta si eficienta a ferestrelor. Calitatea materialelor din care sunt create aceste produse nu va lasa niciodata de dorit si veti observa cu siguranta acest lucru in perioada urmatoare. De asemenea, reprezentatii companiei noastre va pun mereu la dispozitie informatii complete despre achizitionarea, montarea si utilizarea acestor sisteme.

Este indicat sa va ganditi la aceasta varianta de echipare a ferestrelor locuintei si nu numai, prin utilizarea unor storuri. Veti observa ca ati luat cea mai buna decizie, deoarece veti primi mereu produse de calitate la un pret foarte avantajos. Nu trebuie decat sa ne contactati pentru a va oferi detalii complete in acest sens. 

Specificatii
Culoare verde
Opacitate opac