Rolete casetate - Grupa a 2221-305,opace,verde Rolete casetate Sale

Rolete casetate - Grupa a 2221-305,opace,verde

Pentru a afla pretul cu acest material,introduceti dimensiunile :

Pret:  
+

INFO UTILE:

- Chiar daca nu sunteti siguri pe dimensiunile masurate sau pe materialele alese pentru jaluzele,rolete,rulouri sau panouri japoneze,nu este nici o problema.Noi nu executam comanda inainte de a discuta cu Dvs.pe e-mail sau telefonic.
- Calculul de pret de mai sus poate fi facut cu dimensiuni aproximative doar pentru evaluarea ofertei noastre,dupa care,daca va convine,puteti solicita oricand masuratori si vizionarea catalogului la domiciliul Dvs.
- Deasemenea,pentru orice neclaritati sau pentru calculul ofertei,ne puteti contacta oricand pe e-mail,pe chat online sau telefonic,in timpul orelor de program.

Un set de storuri reprezinta cea mai buna modalitate prin care va puteti echipa ferestrele in cel mai eficient mod. In cazul in care veti opta pentru aceste sisteme atunci veti gasi un echilibru intre toate elementele de decor interior. In aceste conditii, mai putem adauga despre produsele de acest tip ca se pot integra in orice spatiu interior, iar prin montarea lor veti obtine exact ceea ce doriti. Acest lucru se intampla ca urmare a faptului ca aceste storuri sunt foarte practice, oferind mereu o posibilitate optima pentru un design interior impresionant. Totodata, aceste produse pot fi personalizate in functie de cerintele si dorintele pe care le aveti. Compania pe care o reprezentam va tine mereu cont de cerintele dumneavoastra si veti primi produse de calitate la dimensiunile dorite. Avand in vedere aceste caracteristici importante, este indicat sa luati in calcul aceasta varianta de echipare a ferestrelor.

In alta ordine de idei, despre aceste storuri putem adauga ca au inceput sa fie foarte populare in randul persoanelor aflate in cautarea unor modalitati eficiente de umbrire a unor spatii interioare. Cu siguranta veti aprecia tot ceea ce ofera aceste produse in cazul in care veti lua in calcul achizitionarea lor. Astfel, aveti acum la indemana cea mai potrivita metoda pentru un interior impecabil.

Specificatii
Culoare verde
Opacitate opac