Rolete casetate - Grupa a 2292-008,semitransparente,visiniu Rolete casetate Sale

Rolete casetate - Grupa a 2292-008,semitransparente,visiniu

Pentru a afla pretul cu acest material,introduceti dimensiunile :

Pret:  
+

INFO UTILE:

- Chiar daca nu sunteti siguri pe dimensiunile masurate sau pe materialele alese pentru jaluzele,rolete,rulouri sau panouri japoneze,nu este nici o problema.Noi nu executam comanda inainte de a discuta cu Dvs.pe e-mail sau telefonic.
- Calculul de pret de mai sus poate fi facut cu dimensiuni aproximative doar pentru evaluarea ofertei noastre,dupa care,daca va convine,puteti solicita oricand masuratori si vizionarea catalogului la domiciliul Dvs.
- Deasemenea,pentru orice neclaritati sau pentru calculul ofertei,ne puteti contacta oricand pe e-mail,pe chat online sau telefonic,in timpul orelor de program.

Avantajele utilizarii acestor storuri sunt multiple, ceea ce inseamna ca prin achizitionarea lor va veti asigura de faptul ca veti lua cea mai potrivita decizie. In primul rand sunt foarte eficiente in ceea ce priveste blocarea luminii, oferind in acelasi timp un aspect estetic foarte placut intregii incaperi. Veti observa cu siguranta acest lucru in cazul in care veti opta pentru achizitionarea acestor produse. Acest lucru este posibil ca urmare a faptului ca sunt foarte usor de utilizat, oferind in acelasi timp beneficii multiple. Aceste storuri au fost special create pentru a oferi mereu o modalitate optima pentru protectia solara si pentru a tine la distanta privirile indiscrete ale persoanelor de la exterior. Veti avea ocazia de a seta aceste sisteme in functie de nivelul de luminozitate dorit in interior. Daca veti face acest lucru, atunci veti avea ocazia de a crea mereu un confort ideal iar in camerele prevazute cu aceste sisteme veti petrece mereu momente placute alaturi de cei dragi.

Nu este foarte dificil sa optati pentru cele mai bune variante de echipare a ferestrelor, deoarece tot ceea ce trebuie sa faceti in acest sens, este sa optati pentru aceste storuri. In cazul in care veti face acest lucru, atunci veti tine mereu la distanta neplacerile cauzate de privirile indiscrete si de razele puternice ale soarelui. 

Specificatii
Culoare visiniu
Opacitate semitransparent