Rolete decorative 17 mm - Grupa a 0899-209,semitranparente,negru

Pentru a afla pretul cu acest material,introduceti dimensiunile :

Pret: --:--
+

INFO UTILE:

- Chiar daca nu sunteti siguri pe dimensiunile masurate sau pe materialele alese pentru jaluzele,rolete,rulouri sau panouri japoneze,nu este nici o problema.Noi nu executam comanda inainte de a discuta cu Dvs.pe e-mail sau telefonic.
- Calculul de pret de mai sus poate fi facut cu dimensiuni aproximative doar pentru evaluarea ofertei noastre,dupa care,daca va convine,puteti solicita oricand masuratori si vizionarea catalogului la domiciliul Dvs.
- Deasemenea,pentru orice neclaritati sau pentru calculul ofertei,ne puteti contacta oricand pe e-mail,pe chat online sau telefonic,in timpul orelor de program.

Optand pentru aceste jaluzele rulouri, veti avea ocazia de a gasi cea mai buna solutie de achizitionare pentru echiparea ferestrelor dumneavoastra. Aceste produse va pot oferi mereu calitatea de care aveti nevoie, fiind recunoscute in acest domeniu. Bineinteles, pentru a primi produse de o calitate superioara, este indicat sa colaborati cu o companie specializata in acest domeniu. Noi putem reprezenta cel mai potrivita raspuns pentru dumneavoastra, deoarece oferim mereu jaluzele rulouri de calitate la preturi foarte avantajoase. Aceste produse sunt foarte usor de utilizat, ceea ce inseamna ca nu veti intampina niciodata dificultati in acest sens. De asemenea, veti primi mereu produse personalizate in functie de necesitatile si cerintele pe care le aveti. Pe de alta parte, materialele din care sunt create aceste jaluzele rulouri, au de asemenea o calitate superioara.

Cu siguranta veti gasi in aceste jaluzele rulouri produsul ideal prin care puteti obtine un confort superior in spatiile interioare. Acesta este de fapt si motivul pentru care este indicat sa optati pentru produsele de acest tip. Ofertele de pret pentru aceste produse sunt foarte avantajoase in raport cu beneficiile pe care le veti primi. In aceste situatii, aveti acum raspunsul pentru a achizitiona cea mai potrivita metoda pentru echiparea ferestrelor. 

Specificatii
Culoare negru
Opacitate semitransparent