Rolete decorative 17 mm - Grupa a 0899-209v,semitransparente,gri

Pentru a afla pretul cu acest material,introduceti dimensiunile :

Pret: --:--
+

INFO UTILE:

- Chiar daca nu sunteti siguri pe dimensiunile masurate sau pe materialele alese pentru jaluzele,rolete,rulouri sau panouri japoneze,nu este nici o problema.Noi nu executam comanda inainte de a discuta cu Dvs.pe e-mail sau telefonic.
- Calculul de pret de mai sus poate fi facut cu dimensiuni aproximative doar pentru evaluarea ofertei noastre,dupa care,daca va convine,puteti solicita oricand masuratori si vizionarea catalogului la domiciliul Dvs.
- Deasemenea,pentru orice neclaritati sau pentru calculul ofertei,ne puteti contacta oricand pe e-mail,pe chat online sau telefonic,in timpul orelor de program.

Aceste jaluzele rulouri pot reprezenta in orice moment solutia optima pentru echiparea ferestrelor dumneavoastra. Este indicat sa luati in calcul achizitionarea acestui produs in cazul in care veti dori sa va bucurati de o calitate superioara la preturi foarte avantajoase. Veti observa ca decizia luata a fost cea mai potrivita, deoarece compania noastra va poate oferi mereu calitatea de care aveti nevoie. In momentul achizitionarii veti observa ca pretul este unul foarte avantajos in raport cu toate beneficiile pe care le veti primi. Acesta este de fapt si motivul pentru care multe persoane sunt interesate de achizitionarea acestor jaluzele rulouri. In cazul in care veti dori sa va asigurati de faptul ca veti lua cea mai potrivita decizie in ceea ce priveste achizitionarea acestor produse, este indicat sa ne contactati. Suntem o companie specializata in aceste produse pentru protectia solara si pentru decorarea ferestrelor ceea ce inseamna ca veti gasi la noi exact ceea ce va intereseaza.

De asemenea, va propunem preturi foarte avantajoase pentru aceste jaluzele rulouri ceea ce inseamna ca prin colaborarea cu compania noastra veti primi mereu cele mai avantajoase oferte de pret. Cu siguranta veti fi multumiti de colaborarea pe care o vom avea, deoarece suntem atenti mereu la cerintele si nevoile clientilor. 

Specificatii
Culoare gri
Opacitate semitransparent