Rolete decorative 17 mm - Grupa a 2201-298,opace,roz

Pentru a afla pretul cu acest material,introduceti dimensiunile :

Pret: --:--
+

INFO UTILE:

- Chiar daca nu sunteti siguri pe dimensiunile masurate sau pe materialele alese pentru jaluzele,rolete,rulouri sau panouri japoneze,nu este nici o problema.Noi nu executam comanda inainte de a discuta cu Dvs.pe e-mail sau telefonic.
- Calculul de pret de mai sus poate fi facut cu dimensiuni aproximative doar pentru evaluarea ofertei noastre,dupa care,daca va convine,puteti solicita oricand masuratori si vizionarea catalogului la domiciliul Dvs.
- Deasemenea,pentru orice neclaritati sau pentru calculul ofertei,ne puteti contacta oricand pe e-mail,pe chat online sau telefonic,in timpul orelor de program.

Daca sunteti in cautarea celor mai bune oferte pentru jaluzele rulouri atunci ati ajuns in locul potrivit. Spunem acest lucru deoarece pe aceasta pagina veti gasi mereu oferte avantajoase de pret pentru produsele de acest tip. Este indicat sa colaborati cu compania pe care o reprezentam in cazul in care veti dori sa primiti mereu oferte avantajoase de pret pentru produsele pe care urmeaza sa le achizitionati. De asemenea, compania pe care o reprezentam este specializata in acest domeniu al produselor de protectie solara si de decorare a ferestrelor. In cazul in care ne veti contacta, va putem oferi si servicii profesionale de montaj pentru aceste jaluzele rulouri. Totul este foarte simplu, si nu trebuie decat sa ne expuneti cerintele si dorintele pe care le aveti in acest domeniu. Noi vom tine cont de ele, si va vom oferi in perioada urmatoare cea mai potrivita modalitate de umbrire a spatiilor interioare. Cu siguranta aveti fi pe deplin multumiti de calitatea produselor noastre.

In ceea ce priveste achizitionarea acestor jaluzele rulouri lucrurile sunt destul de simple in cazul in care veti sti exact ce va intereseaza. In aceste conditii, trebuie doar sa ne spuneti necesitatile ferestrelor dumneavoastra in ceea ce privesc dimensiunile si montarea, iar noi va vom oferi exact ceea ce va trebuie. 

Specificatii
Culoare roz
Opacitate opac