Rolete decorative 17 mm - Grupa a 2209-103,semitransparente,portocaliu Rolete decorative 17 mm Sale

Rolete decorative 17 mm - Grupa a 2209-103,semitransparente,portocaliu

Pentru a afla pretul cu acest material,introduceti dimensiunile :

Pret:  
+

INFO UTILE:

- Chiar daca nu sunteti siguri pe dimensiunile masurate sau pe materialele alese pentru jaluzele,rolete,rulouri sau panouri japoneze,nu este nici o problema.Noi nu executam comanda inainte de a discuta cu Dvs.pe e-mail sau telefonic.
- Calculul de pret de mai sus poate fi facut cu dimensiuni aproximative doar pentru evaluarea ofertei noastre,dupa care,daca va convine,puteti solicita oricand masuratori si vizionarea catalogului la domiciliul Dvs.
- Deasemenea,pentru orice neclaritati sau pentru calculul ofertei,ne puteti contacta oricand pe e-mail,pe chat online sau telefonic,in timpul orelor de program.

Cu siguranta va doriti sa intrati in posesia celor mai potrivite solutii prin care puteti obtine un confort superior in interiorul locuintei. In aceste conditii, tot ceea ce va trebui sa faceti este sa optati pentru aceste jaluzele rulouri  si veti obtine cu siguranta ceea ce doriti. Aceste produse sunt recunoscute pentru calitatea lor, ceea ce inseamna ca va pot oferi oricand o modalitate optima pentru echiparea ferestrelor. Avand in vedere aceste caracteristici, este indicat sa optati pentru achizitionarea unor jaluzele rulouri colaborand cu compania noastra. Spunem acest lucru, deoarece suntem specializati in acest domeniu, ceea ce inseamna ca in perioada urmatoare veti primi din partea noastra exact ceea ce va intereseaza. Pe de alta parte, despre aceste jaluzele rulouri putem adauga ca reprezinta o modalitate oprima pentru echiparea ferestrelor dumneavoastra si din punct de vedere estetic. Astfel, veti obtine mereu un decor impresionant prin montarea acestor produse.

Compania pe care o reprezentam ofera servicii de montaj pentru aceste jaluzele rulouri  indiferent de localitatea dumneavoastra. In aceste conditii, este indicat sa ne contactati pentru a va asigura de faptul ca veti primi produse de calitate in acest domeniu, la un pret avantajos. Astfel, aveti acum solutia in cazul in care sunteti interesati de achizitionarea unor produse pentru umbrire si intimitate. 

Specificatii
Culoare portocaliu
Opacitate semitransparent