Rolete decorative 17 mm - Grupa a 2209-105,semitransparente,maro Rolete decorative 17 mm Sale

Rolete decorative 17 mm - Grupa a 2209-105,semitransparente,maro

Pentru a afla pretul cu acest material,introduceti dimensiunile :

Pret:  
+

INFO UTILE:

- Chiar daca nu sunteti siguri pe dimensiunile masurate sau pe materialele alese pentru jaluzele,rolete,rulouri sau panouri japoneze,nu este nici o problema.Noi nu executam comanda inainte de a discuta cu Dvs.pe e-mail sau telefonic.
- Calculul de pret de mai sus poate fi facut cu dimensiuni aproximative doar pentru evaluarea ofertei noastre,dupa care,daca va convine,puteti solicita oricand masuratori si vizionarea catalogului la domiciliul Dvs.
- Deasemenea,pentru orice neclaritati sau pentru calculul ofertei,ne puteti contacta oricand pe e-mail,pe chat online sau telefonic,in timpul orelor de program.

Prin achizitionarea si montarea acestor jaluzele rulouri veti avea posibilitatea de a obtine un confort superior in interiorul locuintei dumneavoastra. Acest lucru se intampla ca urmare a faptului ca veti controla in cel mai eficient mod cantitatea de lumina ce va patrunde la interior. Pe de alta parte aceste jaluzele rulouri va ajuta sa va bucurati de intimitate, deoarece privirile indiscrete ale persoanelor de la exterior vor fi mereu tinute la distanta. Datorita acestor doua mari beneficii, este indicat sa luati in calcul aceasta modalitate de achizitionare pentru a obtine un confort superior in interiorul locuintei. Totodata, in cazul in care veti dori sa va asigurati ca veti lua cea mai potrivita decizie in ceea ce priveste achizitionarea, este indicat sa optati pentru o colaborare cu compania noastra. In cazul in care veti face acest lucru, atunci veti primi mereu produse de o calitate superioara. Acest lucru este posibil ca urmare a faptului ca suntem specializati in acest domeniu al produselor de protectie solara si pentru un decor impresionant.

Optati acum pentru cele mai bune jaluzele rulouri colaborand cu compania noastra si cu siguranta veti fi pe deplin multumiti de tot ceea ce veti primi. Va oferim solutiile de care aveti nevoie pentru o locuinta confortabila, lipsita de caldura excesiva a razelor solare si de privirile indiscrete ale persoanelor de la exterior. 

Specificatii
Culoare maro
Opacitate semitransparent