Rolete decorative 17 mm - Grupa a 2221-300,opace,verde

Pentru a afla pretul cu acest material,introduceti dimensiunile :

Pret: --:--
+

INFO UTILE:

- Chiar daca nu sunteti siguri pe dimensiunile masurate sau pe materialele alese pentru jaluzele,rolete,rulouri sau panouri japoneze,nu este nici o problema.Noi nu executam comanda inainte de a discuta cu Dvs.pe e-mail sau telefonic.
- Calculul de pret de mai sus poate fi facut cu dimensiuni aproximative doar pentru evaluarea ofertei noastre,dupa care,daca va convine,puteti solicita oricand masuratori si vizionarea catalogului la domiciliul Dvs.
- Deasemenea,pentru orice neclaritati sau pentru calculul ofertei,ne puteti contacta oricand pe e-mail,pe chat online sau telefonic,in timpul orelor de program.

In cazul in care veti opta pentru aceste jaluzele rulouri in ceea ce priveste echiparea ferestrelor locuintei dumneavoastra, veti avea posibilitatea de a obtine beneficii si avantaje multiple. Compania pe care o reprezentam va poate propune mereu oferte foarte avantajoase de pret in acest sens, si veti observa acest lucru in momentul achizitionarii. Luand in calcul aceasta varianta de montare a unor jaluzele rulouri in cadrul locuintei dumneavoastra, veti avea parte de tot confortul dorit. Acest lucru se intampla ca urmare a faptului ca aceste produse va ajuta sa controlati intensitatea luminii ce va patrunde la interior in cel mai eficient mod. Totodata, prin montarea acestor jaluzele rulouri  veti avea posibilitatea de a tine mereu la distanta privirile indiscrete ale vecinilor si ale persoanelor aflate la exterior. In aceste conditii, este important sa ne asiguram de faptul ca vom gasi cele mai potrivite solutii pentru a obtine aceste beneficii, iar aceste produse pot reprezenta oricand cel mai potrivit raspuns.

In momentul in care veti dori sa obtineti calitate la preturi avantajoase, referitor la decorarea ferestrelor, este indicat sa optati pentru aceste jaluzele rulouri. Totodata, aceste produse au foarte multe de oferit si din punct de vedere estetic, ceea ce nu poate decat sa va bucure.

Specificatii
Culoare verde
Opacitate opac