Rolete decorative 17 mm - Grupa a 2221-310,opace,verde

Pentru a afla pretul cu acest material,introduceti dimensiunile :

Pret: --:--
+

INFO UTILE:

- Chiar daca nu sunteti siguri pe dimensiunile masurate sau pe materialele alese pentru jaluzele,rolete,rulouri sau panouri japoneze,nu este nici o problema.Noi nu executam comanda inainte de a discuta cu Dvs.pe e-mail sau telefonic.
- Calculul de pret de mai sus poate fi facut cu dimensiuni aproximative doar pentru evaluarea ofertei noastre,dupa care,daca va convine,puteti solicita oricand masuratori si vizionarea catalogului la domiciliul Dvs.
- Deasemenea,pentru orice neclaritati sau pentru calculul ofertei,ne puteti contacta oricand pe e-mail,pe chat online sau telefonic,in timpul orelor de program.

Optand in momentul achizitionarii pentru aceste jaluzele rulouri veti fi siguri de faptul ca veti primi cele mai avantajoase oferte de pret, iar calitatea produselor nu va lasa niciodata de dorit. Este indicat sa aveti in vedere acest lucru pentru a va bucura de tot ceea ce inseamna confort si intimitate. Spunem acest lucru deoarece compania noastra va poate oferi mereu produsele ideale pentru a obtine un confort termic sporit in interior. Acest lucru se intampla ca urmare a faptului ca prin utilizarea acestor jaluzele rulouri puteti controla intensitatea luminoasa de la interior in cel mai eficient mod. De asemenea, aceste produse sunt ideale in cazul in care veti dori sa scapati de tot ceea ce inseamna privirile indiscrete ale vecinilor si ale persoanelor de la exterior.

Avand in vedere aceste beneficii primite odata cu achizitionarea unor jaluzele rulouri este indicat sa luati in calcul colaborarea cu compania pe care o reprezentam pentru a primi mereu produse de o calitate superioara. Cu siguranta veti fi incantati pe deplin de colaborarea pe care o vom avea, deoarece persoanele cu care am colaborat deja au fost pe deplin multumite de tot ceea ce au primit din partea noastra. Acest lucru a fost posibil si ca urmare a faptului ca tinem mereu cont de cerintele clientilor si le oferim exact produsele dorite. 

Specificatii
Culoare verde
Opacitate opac