Rolete decorative 17 mm - Grupa a 2227-265,opace,bej

Pentru a afla pretul cu acest material,introduceti dimensiunile :

Pret: --:--
+

INFO UTILE:

- Chiar daca nu sunteti siguri pe dimensiunile masurate sau pe materialele alese pentru jaluzele,rolete,rulouri sau panouri japoneze,nu este nici o problema.Noi nu executam comanda inainte de a discuta cu Dvs.pe e-mail sau telefonic.
- Calculul de pret de mai sus poate fi facut cu dimensiuni aproximative doar pentru evaluarea ofertei noastre,dupa care,daca va convine,puteti solicita oricand masuratori si vizionarea catalogului la domiciliul Dvs.
- Deasemenea,pentru orice neclaritati sau pentru calculul ofertei,ne puteti contacta oricand pe e-mail,pe chat online sau telefonic,in timpul orelor de program.

Cu siguranta veti gasi cel mai potrivit raspuns pentru echiparea ferestrelor in cazul in care veti opta pentru aceste jaluzele rulouri. Spunem acest lucru deoarece produsele de acest tip sunt recunoscute pentru calitatea oferita. Bineinteles, este indicat sa va asigurati de faptul ca veti primi oferte avantajoase calitate - pret pentru a va bucura de un raport excelent in acest sens. Compania noastra va poate propune ofertele dorite, deoarece suntem specializati in acest domeniu al produselor pentru protectie solara si pentru un decor impresionant. In aceste conditii, este indicat sa ne contactati si veti fi cu siguranta multumiti pe deplin de tot ceea ce va putem oferi. Aceste jaluzele rulouri pot reprezenta oricand cea mai potrivita solutie pentru echiparea ferestrelor.

Pe de alta parte, colaborand cu compania noastra in ceea ce priveste achizitionarea acestor jaluzele rulouri veti avea ocazia de a opta si pentru servicii profesionale de montaj indiferent de localitatea dumneavostra. De asemenea, in vederea achizitionarii unor produse de acest tip, veti avea mereu posibilitatea de a opta pentru unele oferte speciale sau discount-uri mai ales in cazul in care veti deveni un client fidel. Astfel, avand in vedere aceste detalii si informatii, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ne contactati pentru a primi calitatea dorita. 

Specificatii
Culoare bej
Opacitate opac