Rolete decorative 17 mm - Grupa a 2271-051,opace,crem Rolete decorative 17 mm

Rolete decorative 17 mm - Grupa a 2271-051,opace,crem

Pentru a afla pretul cu acest material,introduceti dimensiunile :

Pret: --:--
+

INFO UTILE:

- Chiar daca nu sunteti siguri pe dimensiunile masurate sau pe materialele alese pentru jaluzele,rolete,rulouri sau panouri japoneze,nu este nici o problema.Noi nu executam comanda inainte de a discuta cu Dvs.pe e-mail sau telefonic.
- Calculul de pret de mai sus poate fi facut cu dimensiuni aproximative doar pentru evaluarea ofertei noastre,dupa care,daca va convine,puteti solicita oricand masuratori si vizionarea catalogului la domiciliul Dvs.
- Deasemenea,pentru orice neclaritati sau pentru calculul ofertei,ne puteti contacta oricand pe e-mail,pe chat online sau telefonic,in timpul orelor de program.

In momentul in care sunteti in cautarea unor modalitati de umbrire a spatiilor interioare, este indicat sa optati pentru aceste jaluzele rulouri. Cu siguranta veti fi pe deplin incantati de tot ceea ce ofera aceste produse, fiind recunoscute pentru calitatea lor si pentru pretul avantajos de achizitie. Acesta este de fapt si motivul pentru care multe persoane si companii iau in calcul posibilitatea de a opta pentru aceste jaluzele rulouri. Prin montarea lor veti avea la indemana o modalitate optima in ceea ce priveste controlul eficient al razelor solare. Pe de alta parte, aceste produse sunt ideale si pentru a tine mereu la distanta privirile indiscrete ale persoanelor de la exterior, indiferent daca este vorba despre vecini sau trecatori. Compania noastra este specializata in crearea acestor produse de calitate pentru protectia solara si pentru un decor impresionant fiind indicat sa luati in calcul o colaborare.

Cu siguranta veti fi multumiti de calitatea unor jaluzele rulouri pe care le veti primi din partea noastra. Oferim mereu solutii personalizate in functie de cerintele pe care le aveti, ceea ce inseamna ca la noi veti gasi mereu exact ceea ce va intereseaza. Avand in vedere aceste aspecte nu trebuie decat sa ne contactati pentru achizitionarea unor jaluzele rulouri.

Specificatii
Culoare crem
Opacitate opac