Rolete decorative 17 mm - Grupa a 2292-008,semitransparente,visiniu Rolete decorative 17 mm Sale

Rolete decorative 17 mm - Grupa a 2292-008,semitransparente,visiniu

Pentru a afla pretul cu acest material,introduceti dimensiunile :

Pret:  
+

INFO UTILE:

- Chiar daca nu sunteti siguri pe dimensiunile masurate sau pe materialele alese pentru jaluzele,rolete,rulouri sau panouri japoneze,nu este nici o problema.Noi nu executam comanda inainte de a discuta cu Dvs.pe e-mail sau telefonic.
- Calculul de pret de mai sus poate fi facut cu dimensiuni aproximative doar pentru evaluarea ofertei noastre,dupa care,daca va convine,puteti solicita oricand masuratori si vizionarea catalogului la domiciliul Dvs.
- Deasemenea,pentru orice neclaritati sau pentru calculul ofertei,ne puteti contacta oricand pe e-mail,pe chat online sau telefonic,in timpul orelor de program.

Echiparea ferestrelor reprezinta o chestiune foarte importanta in cazul in care vom dori sa ne bucuram mereu de confort si intimitate. Acesta este motivul principal pentru care ar trebui sa luati in calcul achizitionarea acestor jaluzele rulouri pentru a le monta in cadrul ferestrelor. In cazul in care veti face acest lucru, atunci veti avea posibilitatea de a obtine confortul dorit. Acest lucru se intampla ca urmare a faptului ca veti avea ocazia de a controla intensitatea luminoasa in cele mai bune conditii, obtinand confortul dorit. Pe de alta parte, aceste jaluzele rulouri reprezinta solutia optima pentru a va bucura de intimitatea dorita, deoarece nu vor trece de ele catre interior privirile indiscrete de la exterior. Acestea sunt principalele motive pentru care multe persoane si companii iau in calcul achizitionarea acestor produse.

Cu siguranta veti fi incantati si multumiti pe deplin de tot ceea ce veti primi din partea companiei noastre in cazul in care veti opta pentru aceste jaluzele rulouri. Reprezentantii companiei noastre vor fi mereu atenti la cerintele si necesitatile pe care le aveti. In aceste conditii, veti primi in perioada urmatoare produse personalizate ideale pentru ferestrele dumneavoastra. Tot ceea ce trebuie sa faceti pentru a primi o oferta completa de pret pentru aceste jaluzele rulouri este sa ne contactati.

Specificatii
Culoare visiniu
Opacitate semitransparent