Rolete decorative 25 mm - Grupa a 0899-209,semitranparente,negru Rolete decorative 25 mm

Rolete decorative 25 mm - Grupa a 0899-209,semitranparente,negru

Pentru a afla pretul cu acest material,introduceti dimensiunile :

Pret: --:--
+

INFO UTILE:

- Chiar daca nu sunteti siguri pe dimensiunile masurate sau pe materialele alese pentru jaluzele,rolete,rulouri sau panouri japoneze,nu este nici o problema.Noi nu executam comanda inainte de a discuta cu Dvs.pe e-mail sau telefonic.
- Calculul de pret de mai sus poate fi facut cu dimensiuni aproximative doar pentru evaluarea ofertei noastre,dupa care,daca va convine,puteti solicita oricand masuratori si vizionarea catalogului la domiciliul Dvs.
- Deasemenea,pentru orice neclaritati sau pentru calculul ofertei,ne puteti contacta oricand pe e-mail,pe chat online sau telefonic,in timpul orelor de program.

Optand pentru achizitionarea unor jaluzele rolete veti avea ocazia de a gasi o modalitate optima de echipare a ferestrelor dumneavoastra. Aceste produse sunt recunoscute pentru calitatea lor si veti fi incantati pe deplin de tot ceea ce veti obtine odata cu montarea lor. Decorul ferestrelor va fi unul impresionant si veti fi multumiti de design-ul interior obtinut. Pe de alta parte, despre aceste jaluzele rolete putem spune ca reprezinta cel mai cunoscut si mai popular sistem pentru protectia solara. Acesta este si motivul pentru care multe persoane opteaza pentru aceasta varianta de achizitie in ceea ce priveste echiparea ferestrelor. Optand pentru acest sistem de protectie solara, veti avea ocazia de a obtine de asemenea si intimitatea dorita pentru casa dumneavoastra, iar privirile indiscrete vor fi tinute mereu la distanta.

Totodata, despre aceste jaluzele rolete putem spune ca sunt foarte usor de manevrat, ceea ce inseamna ca nu veti intampina dificultati in acest sens. Este indicat sa luati in calcul aceasta varianta de achizitie pentru a va bucura de toate beneficiile oferite. Colaborand cu compania pe care o reprezentam veti avea siguranta faptului ca veti primi calitatea dorita la un pret avantajos. Ne dorim sa oferim mereu clientilor produsele personalizate de care au nevoie pentru un decor impresionant si veti observa acest lucru. 

Specificatii
Culoare negru
Opacitate semitransparent