Rolete decorative 25 mm - Grupa a 0899-209v,semitransparente,gri Rolete decorative 25 mm

Rolete decorative 25 mm - Grupa a 0899-209v,semitransparente,gri

Pentru a afla pretul cu acest material,introduceti dimensiunile :

Pret: --:--
+

INFO UTILE:

- Chiar daca nu sunteti siguri pe dimensiunile masurate sau pe materialele alese pentru jaluzele,rolete,rulouri sau panouri japoneze,nu este nici o problema.Noi nu executam comanda inainte de a discuta cu Dvs.pe e-mail sau telefonic.
- Calculul de pret de mai sus poate fi facut cu dimensiuni aproximative doar pentru evaluarea ofertei noastre,dupa care,daca va convine,puteti solicita oricand masuratori si vizionarea catalogului la domiciliul Dvs.
- Deasemenea,pentru orice neclaritati sau pentru calculul ofertei,ne puteti contacta oricand pe e-mail,pe chat online sau telefonic,in timpul orelor de program.

In cazul in care veti opta pentru aceste jaluzele rolete in momentul achizitionarii unor solutii de umbrire, atunci veti avea ocazia de a lua cea mai potrivita decizie. Acest lucru se intampla ca urmare a faptului ca aceste produse sunt ideale pentru umbrirea locuintei dumneavoastra. Totodata, prin montarea acestor jaluzele rolete veti obtine confortul dorit la interior, iar razele puternice ale soarelui nu vor mai reprezenta o problema. Prin montarea acestor produse veti avea posibilitatea de a tine la distanta si privirile indiscrete ale persoanelor de la exterior. Aceste jaluzele rolete  sunt moderne si foarte usor de utilizat, ceea ce inseamna ca pot reprezenta solutia optima pentru orice spatiu. Va ajuta sa creati mereu impresia unui spatiu mai mare, iar decorul interior va avea numai de castigat in cazul in care veti opta pentru aceste produse.

De asemenea, compania noastra va ofera si servicii de montaj pentru aceste jaluzele rolete. In aceste conditii tot ceea ce trebuie sa faceti pentru a va bucura de aceste produse de calitate, este sa ne contactati. Va vom propune mereu oferte avantajoase de pret pentru achizitionarea unor produse de acest tip si veti observa acest lucru in momentul achizitionarii. Veti scapa de toate neplacerile cauzate de disconfortul termic si privirile indiscrete prin montarea acestor produse.

Specificatii
Culoare gri
Opacitate semitransparent