Rolete decorative 25 mm - Grupa a 2201-298,opace,roz Rolete decorative 25 mm

Rolete decorative 25 mm - Grupa a 2201-298,opace,roz

Pentru a afla pretul cu acest material,introduceti dimensiunile :

Pret: --:--
+

INFO UTILE:

- Chiar daca nu sunteti siguri pe dimensiunile masurate sau pe materialele alese pentru jaluzele,rolete,rulouri sau panouri japoneze,nu este nici o problema.Noi nu executam comanda inainte de a discuta cu Dvs.pe e-mail sau telefonic.
- Calculul de pret de mai sus poate fi facut cu dimensiuni aproximative doar pentru evaluarea ofertei noastre,dupa care,daca va convine,puteti solicita oricand masuratori si vizionarea catalogului la domiciliul Dvs.
- Deasemenea,pentru orice neclaritati sau pentru calculul ofertei,ne puteti contacta oricand pe e-mail,pe chat online sau telefonic,in timpul orelor de program.

Cu siguranta sunteti in cautarea celor mai potrivite modalitati prin care puteti obtine un confort superior in interiorul locuintei. In acest sens, este indicat sa optati pentru aceste jaluzele rolete si veti fi pe deplin incantati de tot ceea ce veti primi. Aceste produse sunt ideale pentru amenajarea apartamentelor, a caselor sau a birourilor. Pe de alta parte, utilizarea lor este foarte simpla, ceea ce inseamna ca nu veti intampina niciodata dificultati in acest sens. Daca veti lua in calcul o colaborare cu compania pe care o reprezenta, atunci veti avea posibilitatea de a face comanda pentru aceste jaluzele rolete. In aceste conditii, veti fi siguri de faptul ca produsele pe care le veti primi vor fi personalizate in functie de necesitatile si dorintele pe care le aveti. Noi vom tine mereu cont de cerintele si dorintele dumneavoastra si va vom oferi produsele dorite.

Datorita faptului ca va oferim posibilitatea de a primi jaluzele rolete pe comanda, veti avea ocazia de a obtine produse atragatoare din toate punctele de vedere, prin care puteti obtine un design interior impresionant. Cu siguranta veti fi pe deplin multumiti de tot ceea ce veti obtine odata cu montarea acestor produse. Va putem oferi si servicii de montaj indiferent de localitatea in care va aflati. 

Specificatii
Culoare roz
Opacitate opac