Rolete decorative 25 mm - Grupa a 2209-103,semitransparente,portocaliu Rolete decorative 25 mm Sale

Rolete decorative 25 mm - Grupa a 2209-103,semitransparente,portocaliu

Pentru a afla pretul cu acest material,introduceti dimensiunile :

Pret:  
+

INFO UTILE:

- Chiar daca nu sunteti siguri pe dimensiunile masurate sau pe materialele alese pentru jaluzele,rolete,rulouri sau panouri japoneze,nu este nici o problema.Noi nu executam comanda inainte de a discuta cu Dvs.pe e-mail sau telefonic.
- Calculul de pret de mai sus poate fi facut cu dimensiuni aproximative doar pentru evaluarea ofertei noastre,dupa care,daca va convine,puteti solicita oricand masuratori si vizionarea catalogului la domiciliul Dvs.
- Deasemenea,pentru orice neclaritati sau pentru calculul ofertei,ne puteti contacta oricand pe e-mail,pe chat online sau telefonic,in timpul orelor de program.

In cazul in care veti dori sa intrati in posesia celor mai bune jaluzele rolete este indicat sa optati pentru produsele de pe aceasta pagina. Cu siguranta veti fi incantati de tot ceea ce veti primi, deoarece compania pe care o reprezentam este specializata in acest domeniu al produselor de protectie solara si de creare a unui decor impresionant. Materialele din care sunt create aceste jaluzele rolete au o calitate superioara si veti observa acest lucru in momentul utilizarii. Datorita calitatii acestor produse, veti avea ocazia de a va bucura de o utilizare indelungata. Rezistenta si durabilitatea nu vor lasa niciodata de dorit, ceea ce inseamna ca va puteti bucura de aceste produse pentru mult timp. Cu siguranta produsele de acest tip reprezinta cea mai potrivita alegere pentru incaperea dumneavoastra.

Optand pentru aceste jaluzele rolete veti avea ocazia de a beneficia de protectia UV de care aveti nevoie. Pe de alta parte, aceste produse sunt tratate antistatic, ceea ce inseamna ca va fi prevenita depunerea prafului si a acarienilor. Este indicat sa ne contactati in cazul in care veti dori sa va bucurati de tot ceea ce ofera aceste produse de calitate, pe care le puteti achizitiona la un pret foarte avantajos. 

Specificatii
Culoare portocaliu
Opacitate semitransparent