Rolete decorative 25 mm - Grupa a 2209-105,semitransparente,maro Rolete decorative 25 mm Sale

Rolete decorative 25 mm - Grupa a 2209-105,semitransparente,maro

Pentru a afla pretul cu acest material,introduceti dimensiunile :

Pret:  
+

INFO UTILE:

- Chiar daca nu sunteti siguri pe dimensiunile masurate sau pe materialele alese pentru jaluzele,rolete,rulouri sau panouri japoneze,nu este nici o problema.Noi nu executam comanda inainte de a discuta cu Dvs.pe e-mail sau telefonic.
- Calculul de pret de mai sus poate fi facut cu dimensiuni aproximative doar pentru evaluarea ofertei noastre,dupa care,daca va convine,puteti solicita oricand masuratori si vizionarea catalogului la domiciliul Dvs.
- Deasemenea,pentru orice neclaritati sau pentru calculul ofertei,ne puteti contacta oricand pe e-mail,pe chat online sau telefonic,in timpul orelor de program.

Daca sunteti in cautarea celor mai bune oferte pentru produsele de umbrire a locuintei, este indicat sa optati pentru aceste jaluzele rolete. Cu siguranta veti fi pe deplin multumiti de tot ceea ce veti primi, deoarece aceste produse sunt recunoscute pentru beneficiile si avantajele oferite. Compania noastra va ofera jaluzele rolete in functie de nevoile si necesitatile pe care le aveti, ceea ce inseamna ca la noi veti gasi exact ceea ce va intereseaza. Optand pentru aceasta varianta de achizitionare, veti avea ocazia de a obtine o modalitate optima prin care puteti tine mereu la distanta razele puternice ale soarelui pe perioada verii. Totodata, prin instalarea acestor jaluzele rolete aveti ocazia de a tine la distanta si privirile curioase ale vecinilor. Montarea lor este foarte simpla si ne puteti contacta pentru a va oferi servicii de montaj indiferent de localitatea dumneavoastra.

Aceste jaluzele rolete pot oferi mereu un design aparte pentru interiorul casei dumneavoastra. Cu siguranta acesta va fi mult mai atragator, ceea ce inseamna ca va veti simti minunat in momentele pe care le veti petrece in interiorul locuintei. Astfel, este indicat sa luati in calcul aceasta modalitate prin care va puteti bucura de beneficii multiple in ceea ce priveste confortul interior si estetica. 

Specificatii
Culoare maro
Opacitate semitransparent